in

Interactiviteit staat voorop bij Samsung

Samsung introduceert op CES 2009 ultraslanke designproducten die meer interactiviteit en intuïtieve gebruiksinterfaces bieden. Daarnaast verbruiken de milieubewuste led-backlight-televisies tot veertig procent minder stroom. Samsung heeft het werkgeheugen van haar producten uitgebreid om hd-content over te kunnen brengen. Hdtv’s bevatten de unieke dlna-technologie. Ook toonde Samsung op CES Blu-ray Disc-spelers met een ethernetverbinding via wifi of usb. Lees verder voor een overzicht van nieuwe producten.

Samsung introduceert een stand-alone-categorie led-backlight tv. Dit is een nieuwe standaard in beeldkwaliteit en energieverbruik. Dit jaar lanceert Samsung een volledige line-up led-tv’s van 32 tot 55 inch met zeer hoge contrastwaarden.

Internet@TV is een contentservice op de Samsung 7-, 8- en 9-serie lcd-, de 7 serie Plasma-televisies en alle Samsung led-tv’s. Dit is in samenwerking met Yahoo tot stand gekomen. De gebruiker heeft widgets en digitale content altijd binnen handbereik en kan bovendien extra producten downloaden van de Samsungservers.

De Samsung BD-P4600 is de platste Blu-ray Disc-speler ter wereld. Het apparaat heeft een automatische regelaar die zorgt voor het beste beeld op een Samsung tv. De HT-BD8200 is het eerste Samsung Blu-ray Disc Home Theater System als candybar-model.

Er zijn zes nieuwe camcorders geïntroduceerd waaronder de Hmx-H100. Deze full-hd camcorder met uitbreidbaar sd-geheugen levert hoge prestaties. Samsung onthude ook de SMX-F30 als onderdeel van de nieuwe YouTube-camcordergeneratie.

Ook op het gebied van digitale camera’s was er een introductie. De Samsung WB500 is ’s werelds eerste digitale camera met een 24 mm groothoeklens en 10x optische zoom. Bovendien filmt deze camera haarscherp in hd-kwaliteit.Hij is vanaf februari 2009 in Nederland verkrijgbaar, net als nieuwkomer ES55. De Samsung PL60 en ST50 zijn in Nederland vanaf maart verkrijgbaar.

Tot slot de onmisbare mediaplayer. Zoals inmiddels standaard is, speelt de P# meer af dan alleen muziek. Met het 3 inch breedbeelddisplay met EmoTure-interface is hij eenvoudig te bedienen. Als je je vinger vliegensvlug over het display beweegt, start de audio player, fotocollectie, voicerecorder of FM-radio op. De P3 (in 4, 8, 16 en 32 GB) wordt rond maart/april verwacht.

Beauty mode bij Olympus

Netbook kan ssd en hdd tegelijk aan