in

Cybershot-telefoon met smile shutter

Sony Ericsson toonde op CES de C510 Cyber-shot-telefoon, het meest betaalbare model in de serie. Daarnaast introduceerde het een software-update voor de C905 Cyber-shot-telefoon.

De nieuwe C510 Cyber-shot-telefoon heeft een 3.2 megapixel-camera met smile shutter. De camera herkent wanneer iemand glimlacht en dan neemt hij direct een foto. 
De focustechnologie ziet tot drie gezichten tegelijk. Bovendien draait het beeld automatisch als je de telefoon kantelt van staand naar liggend
Qua telefoonfuncties is het nu mogelijk in een oogopslag je hele sms-gespreksgeschiedenis te zien.

In de telefoon zit ook Snapfish van HP. Dat is vooraf geïnstalleerde software waarmee je printopdrachten van de telefoon naar Snapfish verstuurt om vervolgens hoogwaardige fotoafdrukken afgeleverd te krijgen.
Ook kun je filmpjes en foto’s direct uploaden naar het internet. Photo Fix regelt tegelijk de lichtbalans, helderheid en het contrast aanpassen.

Sony Ericsson heeft verder een software-upgrade aangekondigd voor de C905 Cyber-shot. Hiermee wordt de cameratelefoonbeleving voor de gebruiker groter. Bezitters van de C905 kunnen de nieuwe toepassingen vanaf half februari downloaden via www.sonyericsson.com.

Beauty mode bij Olympus

Netbook kan ssd en hdd tegelijk aan