in

Netbook kan ssd en hdd tegelijk aan

MSI introduceert het nieuwste netbook in de U-serie, de U115 Hybrid, en de WiMAX Ready U120. De U115 Hybrid is het eerste netbook dat tegelijkertijd kan draaien op zowel ssd als hdd. Daarnaast toonde het bedrijf ook de nieuwe All-In-One Wind NetOn desktops.

De U115 Hybrid is het eerste netbook ter wereld dat zowel SSD als HDD tegelijkertijd aankan. De laptop bevat een hybride opslagtechnologie, die bovendien ook nog eens energiebesparend, stabiel en schokbestendig is. De leessnelheid en opslagcapaciteit zijn ook zeer hoog. De 6-cel batterij kan tot wel twaalf uur operationeel zijn.

Vier apparaten in de nieuwe All-In-One serie “Wind NetOn” stonden opgesteld, waaronder de AE2203 van 22 inch, de AP1900 van 19 inch, en de AE1901 en AP1902. De AE1901 is het eerste All-In-One-model dat beschikt over een dual-core Atom processor. Daarnaast toonde het bedrijf de CD130, het nieuwe Wind NetTop model. Ook deze bevat een dual-core Atom processor, maar is maar liefst vier keer kleiner dan een gewone pc.

Interactiviteit staat voorop bij Samsung

Nieuwe producten van Sony