in

Wintersportgidsen voor op het navigatiesysteem

MyPoi World brengt vijf reisgidsen voor navigatiesystemen uit, speciaal voor de wintersportliefhebbers. Met de MyPoi SkiGids 2009 heeft de bestuurder informatie over skigebieden en liften, wellness centra, outlet stores en interessante winkels, bijzondere restaurants, bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden.

Deze reisgidsen worden op de meeste navigatiesystemen geladen in Rich Poi formaat. Rich Poi is de nieuwste weergave van Points of Interest (nuttige plaatsen), waarbij het mogelijk is dezelfde informatie te laden op navigatiesystemen als je in traditionele reisgidsen aantreft. Uitgebreide informatie en afbeeldingen over de lokatie worden getoond op het navigatiesysteem.

De vijf nieuwe gidsen zijn van Oostenrijk, Zwitserland, Zuid Duitsland, Noord Italië en de
Franse Alpen. De Informatie die per skigebied kan worden opgevraagd is opgedeeld in de categorieën; Skiliften, Langlaufen, Restaurants, Uitgaan, Rodelbanen,
Activiteiten, Bezienswaardigheden en (Outlet) Winkels. Het product is geschikt voor de meeste TomTom en Garmin navigatiesystemen. Voor TomTom Go, Garmin Nüvi en Garmin Zümo navigatiesystemen worden de skigidsen in het Rich Poi formaat geladen.

Interactiviteit staat voorop bij Samsung

Nieuwe producten van Sony