in

Cd-tuner voor in de auto

Pioneer lanceert een geheel nieuwe lijn cd-tuner voor in de auto. Het instapmodel kan mp3’s en wma-bestanden afspelen van zelfgebrande cd’s. Het topmodel in de collectie is speciaal voor de mobiele audioliefhebber en heeft niet alleen een equalizer, maar ook drie 4V-uitgangen voor eventuele versterkers. De tuner kan bovendien het volume aanpassen aan het omgevingslawaai.

Het instapmodel DEH-1100MP kost 100 euro en speelt zelfgebrande cd’s met mp3’s en wma af. De DEH-2100UB voegt daaraan de mogelijkheid toe om een usb-stick aan te sluiten. Ook heeft dit model, dat over de toonbank gaat voor 119 euro, ASR-technologie die het geluid verbetert. Een stapje verder is de DEH-P3100UB, die 159 euro kost. Deze is er speciaal voor iPod-gebruikers. De display in de auto kan dan ook gebruikt worden om informatie weer te geven. Ook is dit model gereed voor een bluetooth-carkit.

De DEH-P4100SD kan bijna alle muziekdragers hebben. Hij kan overweg met usb-sticks, iPods en ook sd-kaartjes en kost 179 euro. Het topmodel is de DEH-P5100UB met de zevenbands grafische equalizer, drie 4V-uitgangen voor eventuele versterkers en een infrarood afstandsbediening. Dit model past het volume aan de omgeving aan en hij is bovendien te combineren met een Bluetooth-kit en andere randapparatuur. Hij kost 229 euro.

Alle modellen hebben een afneembaar front, een aux-in om draagbare muziekspelers aan te sluiten, een 4x50W mosfet versterker.

Nieuwe set games hardware van Logitech

Interactiviteit staat voorop bij Samsung