in

BenVista brengt PhotoZoom Classic 3 uit

BenVistas softwareserie PhotoZoom, gespecialiseerd in het vergroten van digitale afbeeldingen, heeft er een nieuwe titel bij. In navolging van de vernieuwde Pro-versie die afgelopen zomer uitkwam bracht de Nederlandse ontwikkelaar vandaag PhotoZoom Classic 3 uit. 

Met het nieuwe product mikt BenVista op een verbreding van de PhotoZoom- gebruikersgroep. Terwijl de Pro-versie voornamelijk wordt gebruikt door professionals, richt PhotoZoom Classic 3 zich juist op de thuisgebruiker. Zowel wat betreft gebruikersgemak als qua prijs staat de toegankelijkheid centraal, hoewel aan kwaliteit zo min mogelijk wordt ingeboet.
PhotoZoom Classic 3 biedt een aantal op gebaseerde standaardinstellingen, die speciaal zijn ontworpen voor verschillende types afbeeldingen. Daarmee is een hoop voorwerk al gedaan, en hoeft de gebruiker zich niet in allerlei technische details te verdiepen. De resultaten van de instellingen kunnen met elkaar worden vergeleken in een groot voorvertoningsvenster. Op deze manier kan snel en gemakkelijk worden bepaald welk van de instellingen de meest geschikte is. Zo is er bijvoorbeeld een instelling die storingen als gevolg van compressie en ruis onderdrukt. Ideaal voor het vergroten van plaatjes van het internet!.
PhotoZoom Classic 3 werkt als zelfstandige applicatie, en is beschikbaar voor zowel Mac OS X als Windows.

Wintersport GPS

Packard Bell Butterfly Touch