in

Packard Bell Butterfly Touch

Packard Bell introduceert de Butterfly Touch, een netbook met touch-functionaliteit. Daarbij is het 11,6 inch scherm van de netbook te kantelen en te draaien waardoor het apparaat eenvoudig is om te zetten in een tablet pc. Hierdoor is geen toetsenbord meer nodig. De netbook is beschikbaar in hoogglans rood en zwart met fraaie chromen details en afgeronde hoeken. De Butterfly Touch wordt geleverd met Microsoft Windows 7 Home Premium en ligt vanaf medio januari 2010 in de winkel met een adviesprijs vanaf 599 euro, inclusief BTW.

Kantelbaar scherm en autorotatie voor optimaal gebruiksgemak
Doordat het scherm in alle richtingen is te draaien, kan de gebruiker heel eenvoudig de ideale kijkhoek bepalen en is het gemakkelijker om met een groep naar fotos of video te kijken. Daarnaast is bij het design rekening gehouden met gebruikscomfort en is bijvoorbeeld de aan-uit-knop verwerkt aan de zijkant van de Butterfly Touch. Op het moment dat het scherm is omgeturnd in een tablet pc, en het apparaat een kwartslag wordt gedraaid, roteren de beelden op het scherm mee. Naast alle in de Windows 7 ingebouwde touch-functionaliteit, bevat de Butterfly Touch de Packard Bell TouchPortal waarmee de Packard Bell TouchGadgets te beheren zijn.
Zo kunnen gebruikers met hun vingers memos schrijven op het scherm, door fotos bladeren, muziek selecteren, chatten, internetten of hun kinderen tekeningen laten maken door direct op het scherm kleuren te kiezen, lijnen te trekken en vervolgens de tekening te printen. De snelle en intuïtieve interface maakt het mogelijk om zonder toetsenbord te werken waardoor het gebruik van de computer heel eenvoudig is voor mensen met beperkte of geen computerkennis.
Mobiliteit en gebruiksgemak
Door de hoge resolutie (1366 x 768), de 20 procent grotere toetsen dan bij andere netbooks en het grotere 11,6 inch scherm biedt de Butterfly Touch zowel mobiliteit als gebruiksgemak. Daarnaast gaat de batterij tot acht uur mee waardoor deze niet hoeft te worden opgeladen als gebruikers een dag onderweg zijn. Dankzij het LED backlight-scherm is de helderheid van het scherm zeer hoog, het energieverbruik zeer laag en het design extra plat.

BenVista brengt PhotoZoom Classic 3 uit

Nieuw jaar nieuwe Case Logic collectie