in

Hippe pc-monitor verkrijgbaar in zwart, groen en roze

Kleurrijk, stijlvol en praktisch tegelijk. Dat is de nieuwe Color Pop-monitor van LG. De nieuwe reeks beeldschermen geeft net dat extra beetje stijl en creativiteit aan je werkplek. Bovendien kunnen ze perfect aangesloten worden op een note- of netbook.

Een bijkomend voordeel is, dat de nieuwe LG W30 Color Pop-monitor met 37 millimeter op het dikste punt opvallend slank is. De hippe monitor is verkrijgbaar in strak zwart, zachtroze en subtiel appelgroen. Deze schitterende en aantrekkelijke kleuren komen perfect uit de verf dankzij het hoogglans frame.
 De LG Color Pop is niet alleen mooi om te zien, maar de beeldschermen zijn ook nog eens voorzien van de nieuwste technologie. Ze zijn beschikbaar in 19-inch en 2-inch met resoluties van respectievelijk 1366 x 768 en 1920 x 1080. Met een contrastratio van 30.000:1 geven ze een superscherp beeld. De monitor valt ook extra op doordat de voet aan de voorkant niet zichtbaar is. Daarmee onderscheidt de LG Color Pop zich van de klassieke monitors. De voet is slim weggewerkt aan de achterkant van het toestel.
De LG Color Pop-monitors zijn vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van 159 euro voor de 19-inch-versie en 189 euro voor de 22-inch-uitvoering (incl. btw).

BenVista brengt PhotoZoom Classic 3 uit

Nieuw jaar nieuwe Case Logic collectie