in

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe Pi7 S2 & Pi5 S2

in-ear True Wireless-oordopjes. Met een betere verbinding, een langere batterijduur en nieuwe kleuruitvoeringen.

  • De Pi7 S2 en Pi5 S2 bouwen op de bekroonde status van hun voorgangers. De geluidsweergave de standaard binnen hun klasse.
  • De batterijen van beide modellen gaan langer mee: tot vijf uur onafgebroken luistertijd.
  • Verbeterde draadloze verbinding voor stabiel luisteren zonder onderbrekingen terwijl je onderweg bent. Met een flink groter Bluetooth-bereik tot 25 meter.
  • Bowers & Wilkins Music-app voor het naadloos streamen van compatibele streamingdiensten met hoogwaardig geluidskwaliteit.
  • De Pi7 S2 is leverbaar in drie kleuruitvoeringen. De Pi5 S2 is verkrijgbaar in vier nieuwe kleuruitvoeringen. Zo onderscheid je je van de massa.

Voortbouwend op de positieve respons op de eerste generatie True Wireless in-ear oordopjes komt Bowers & Wilkins nu met een upgrade in de vorm van twee nieuwe modellen, de Pi7 S2 en Pi5 S2. De twee nieuwe ontwerpen vervangen de modellen van de eerste generatie en maken opnieuw de status waar van best klinkende True Wireless-oordopjes in hun categorie.

De Pi7 S2 bouwt op de kwaliteiten van zijn voorganger. Met een verbeterde geluidskwaliteit, een vergroot bereik, langere batterijduur en een gestroomlijnde gebruikerservaring. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in een veelvoud van strakke kleuruitvoeringen.

Met een vernieuwd antenne-ontwerp bieden de Pi7 S2 en de Pi5 S2 een verbeterde draadloze verbinding. Het Bluetooth-bereik is uitgebreid tot 25 meter, wat zorgt voor een stabielere hoogwaardige luisterervaring. Ook de batterijduur van beide modellen is verbeterd. Op beide modellen kun je nu vijf uur aan één stuk ongestoord door luisteren voordat de batterij opnieuw moet worden opgeladen. Met de snellaadfunctie laad je de oortjes in 15 minuten op. Dit is voldoende om nog eens twee uur te kunnen luisteren. De Smartcases waarmee je de oordopjes oplaadt, bieden extra batterijduur. Met nog eens 16 uur voor de Pi7 S2 en 19 uur voor de Pi5 S2.

Premium ontwerp, nieuwe afwerkingsvarianten

Zoals je mag verwachten van Bowers & Wilkins, is het ontwerp van de Pi7 S2 en Pi5 S2 weer vooruitstrevend. De kleuruitvoeringen van de nieuwe modellen zijn uitgebreid. De Pi7 S2 is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Satin Black, Canvas White en Midnight Blue. Bij de Pi5 S2 introduceert Bowers & Wilkins zijn meest uitgebreide kleuren assortiment ooit. Het model is verkrijgbaar in Cloud Grey en Storm Grey en in de sprekende nieuwe kleuren Spring Lilac en Sage Green* (*verkrijgbaar vanaf voorjaar ’23).

Naadloze gebruikerservaring via de Music App

De Pi7 S2 en Pi5 S2 zijn de nieuwste modellen met volledige integratie met de Bowers & Wilkins Music-app voor een naadloze gebruikerservaring. Naast uitgebreide instellingen, het configureren van de noise-cancellation en het afstellen van de draagsensoren ondersteunt de Music App ook de mogelijkheid in hoge resolutie rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat naar je in-ear oordopjes te streamen, via diensten als Qobuz, TIDAL en Deezer.

Slimme, intuïtieve functies

Evenals zijn voorganger is de Pi7 S2 voorzien van Wireless Audio Retransmission. Met de innovatieve functie, maak je verbinding met een externe audiobron (bijvoorbeeld het entertainmentsysteem in een vliegtuig) en stuur je het geluid vanaf die bron via de Smartcase draadloos en met een uitstekende geluidskwaliteit door naar je in-ear oordopjes. Beide modellen zijn met een eenvoudige gebruikersinterface met één knop op elk oordopje te bedienen. Met de capacitieve knop kun je een groot aantal taken gemakkelijk en elegant uitvoeren. De knop is gekoppeld aan spraakondersteuning via Siri of Google Assistant, afhankelijk van welk apparaat is aangesloten. De Bowers & Wilkins Music-app biedt allerlei mogelijkheden om je oordopjes exact op je eigen voorkeur af te stemmen.

De nieuwe definitie van True Wireless-geluid

De Pi7 S2, het meest hoogwaardige True Wireless-model, ondersteunt Qualcomm® aptX™ Adaptive, voor 24-bits/48kHz draadloze geluidsoverdracht tussen de oordopjes om muziek in hoge resolutie vanaf compatibele streamingdiensten en -apparaten te streamen. Door de combinatie van de twee technologieën blijft de Pi7 S2 een zeldzame True Wireless in-ear oordopjes die audio in hoge resolutie van de muziekbron tot je oren ondersteunt.

De Pi7 S2 is voorzien van een speciaal ontworpen 9,2-mm drivers van Bowers & Wilkins, gekoppeld aan een hoogfrequente ‘balanced armature’ driver, waarbij elk van de vier drivers in het systeem actief door zijn eigen versterker wordt aangestuurd. De Pi7 S2 biedt Adaptive Noise Cancellation en monitort en analyseert automatisch de omgeving en past zich daar automatisch op aan, zodat jij van de best mogelijke, ongestoorde luisterervaring kunt genieten. Dit ANC-systeem is gekoppeld aan zes microfoons (drie per oordopje) voor een kristalheldere geluidskwaliteit bij telefoongesprekken.

Toonaangevend True Wireless-geluid

Ook de nieuwe Pi5 S2 biedt de beste geluidsprestaties in zijn klasse, met TWS-technologie voor robuuste, hoogwaardige synchronisatie tussen de oordopjes, gekoppeld aan speciaal ontworpen 9,2-mm drivers in ieder oordopje. De Pi5 S2 is voorzien van hoogwaardige aptX draadloze geluidsoverdracht vanaf een met aptX-compatibel mobiel apparaat en ondersteunt daarmee een geluidsweergave van cd-kwaliteit. Met de Pi5 S2 maak je gemakkelijk gebruik van de ruisonderdrukking met Ambient Pass-Through-stand. Het model heeft twee ingebouwde microfoons per oordopje voor fijne telefoongesprekken.

De nieuwe Pi7 S2 en Pi5 S2 in-ear oordopjes zijn verkrijgbaar vanaf 25 januari 2023 via bowerswilkins.com en bij geselecteerde dealers.

De Pi7 S2 is verkrijgbaar in Satin Black, Canvas White en Midnight Blue voor €399.
De Pi5 S2 is verkrijgbaar in Cloud Grey, Storm Grey, Spring Lilac en Sage Green* (*verkrijgbaar vanaf voorjaar ’23) voor €299.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Onderzoek: kortingscodes blijven ontzettend populair bij Nederlanders

Bezorging

Veertig procent vindt betalen voor verzending binnen Nederland onzin