in

Bowers & Wilkins Px7 S2

Bowers & Wilkins introduceert de splinternieuwe Px7 S2: de beste draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking tot nu toe

De bekende Britse audiospecialist Bowers & Wilkins lanceert vandaag een nieuwe premium draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking: de Px7 S2. De nieuwe Px7 S2 vervangt de bekroonde PX7 en is de nieuwste toevoeging aan het succesvolle assortiment hoogwaardige hoofdtelefoons van de afgelopen decennia. Hij is ontwikkeld met dezelfde filosofie in het achterhoofd.

 • De geheel nieuwe drivers met hoge resolutie zijn zorgvuldig in iedere oorschelp geplaatst voor een prachtig, meeslepend klankveld.
 • Een nieuw systeem voor actieve ruisonderdrukking voor een nog betere muziekkwaliteit plus een vernieuwde microfoon voor een betere gesprekskwaliteit.
 • Het nieuwe ontwerp heeft een slanker profiel, betere pasvorm, verbeterde materialen en optimaal comfort, inclusief oorschelpen met traagschuim voor een comfortabele luisterervaring.
 • Gebruik de Bowers & Wilkins Music-app voor het instellen en afstemmen van de EQ, de spraak assistent en meer.
 • Het topmodel Px8 wordt later dit jaar gelanceerd.

Bowers & Wilkins is de vertrouwde keuze van muziekprofessionals van over de hele wereld, omdat de producten garant staan voor gedetailleerd, natuurlijk en meeslepend geluid, precies zoals de artiest voor ogen heeft.

Ongekend geluid

De Px7 S2 is gebaseerd op een geheel nieuw akoestisch platform met een ongekende geluidskwaliteit met hoge resolutie. In het midden bevinden zich nieuwe, speciaal ontwikkelde 40mm drivers, ontworpen voor de eisen van een hoofdtelefoon. De drivers reageren supersnel en geven daardoor iedere nuance in een muziekstuk getrouw weer met een buitengewone lage vervorming. Dit zorgt voor een nauwkeurigere weergave in hoge resolutie. De drivers zijn zorgvuldig in iedere oorschelp geplaatst, zodat de afstand tot het oor van de luisteraar vanaf ieder driverpunt gelijk is. Ook dit draagt bij aan een natuurlijker en meeslepend klankveld.

De Px7 S2 is uitgerust met deze hoogwaardige driverconfiguratie. Hij is ook voorzien van de Qualcomm’s aptXTM Adaptive draadloze technologie om de draadloze muziekoverdracht van compatibele telefoons, tablets en computers automatisch te optimaliseren. Tel daar de krachtige, door Bowers & Wilkins ontwikkelde, DSP (Digital Signal Processing) bij op en het resultaat is een geluidskwaliteit van 24 bits in hoge resolutie bij gebruik van geschikte streamingdiensten. USB-C- en 3,5mm-kabelaansluitingen worden ook ondersteund. Beide kabelsoorten zijn te vinden in het meegeleverde draagtasje.

Uitstekende isolatie

De technici van Bowers & Wilkins hebben veel tijd en energie gestoken in de afstemming van de ruisonderdrukking op de Px7 S2. De Px7 S2 is uitgerust met de geoptimaliseerde ruisonderdrukkingstechnologie van Bowers & Wilkins om ongewenste geluiden buiten te houden, zonder concessies te doen aan de muzikaliteit. Zes verbeterde, hoogwaardige microfoons werken samen voor de beste resultaten: twee microfoons meten de output van iedere driver, twee reageren op externe omgevingsgeluiden en twee bieden uitstekende verstaanbaarheid dankzij de verbeterde ruisonderdrukking. Dankzij de zorgvuldige plaatsing van deze microfoons profiteer je van het allerbeste geluid, zelfs in luidruchtige omgevingen.

Gebruiksvriendelijk

De Px7 S2 is ook zeer gebruiksvriendelijk: het is de eerste hoofdtelefoon die kan worden bediend met de Bowers & Wilkins Music-app. Met de app koppel je de Px7 S2 aan een mobiel apparaat of stem je het geluid af met behulp van aanpasbare EQ. Daarnaast schakel je er de transparante modus van de ruisonderdrukking mee in of uit. Hiermee laat je meer of minder externe geluiden binnen. Tot slot kun je met de app ook het batterijniveau van de hoofdtelefoon monitoren. In een toekomstige upgrade wordt voor gebruikers de mogelijkheid toegevoegd om hun favoriete muziek rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat naar de Px7 S2 te streamen.

De oorschelpen zijn ook voorzien van knoppen, zodat je de hoofdtelefoon tevens zonder de app kunt bedienen. Bovendien kunnen luisteraars de Px7 S2 gebruiken om de spraak assistent van hun telefoon te activeren met slechts één druk op de knop. Met een batterijduur van 30 uur gaat de Px7 S2 de hele dag of zelfs langer mee, met slechts één oplaadsessie. Een snelle oplaadsessie van 15 minuten is voldoende voor zeven extra uren luisterplezier.

Hoogwaardige looks, prachtige afwerking, optimaal comfort

De Px7 S2 is verkrijgbaar in drie elegante kleuren: grijs, blauw en zwart, allemaal afgewerkt met prachtige details. De splinternieuwe constructie en het profiel zijn zorgvuldig ontworpen voor comfortabele, langdurige luistersessies. Hij is slanker, lichter en uitgerust met luxere oorkussens, voorzien van verbeterd traagschuim dat perfect over de oren past. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht hoelang je luistert.

Stephanie Willems, Brand President van Bowers & Wilkins zegt het volgende over de lancering: “Ik ben ontzettend trots op onze nieuwe Px7 S2 hoofdtelefoon. Hij is comfortabel en klinkt niet alleen geweldig, maar is ook een lust voor het oog. Zo kun je altijd en overal luisteren naar True Sound.”

Binnenkort verkrijgbaar, de splinternieuwe Px8

De nieuwe Px7 S2 is het eerste hoofdtelefoonmodel van Bowers & Wilkins in 2022. Later dit jaar lanceert het bedrijf een nieuw topmodel: de Px8, voor €599. Dit onomwonden draadloze model tilt de hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins naar een niveau van hoogwaardig design, luxe materialen en prachtig geluid.

Px7 S2

 • Actieve ruisonderdrukking draadloze hoofdtelefoons.
 • Met de Bowers & Wilkins Music -app kun je de instellingen beheren.
 • 30 uur batterijduur bij één keer opladen.
 • USB-C- en 3,5 mm kabels inbegrepen.
 • Verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en zwart.
 • Vanaf 29 juni verkrijgbaar voor €429 op de Bowers & Wilkins-website en bij geselecteerde dealers.

Ga voor meer informatie naar www.bowerswilkins.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0
amazone pop up

Amazon zet Nederlandse midden- en kleinbedrijf in schijnwerpers met speciale online winkel

De winkelstraat behoudt zijn aantrekkingskracht