in

Cameraphone met 12 megapixels

De Pixon12 (M8910)van Samsung is de eerste 12 megapixel cameraphone met een full touchscreen. De telefoon neemt foto’s in een vlug tempo, zodat twee seconden later al een volgend plaatje geschoten kan worden. In de telefoon zit een Xenon flits en diverse handige camerafeatures. De Pixon12 is vanaf eind augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 579 euro.

De cameratelefoon heeft Touch Auto-Focus (AF) tracking. Met één touch heb je een focuspunt, dat de camera automatisch blijft volgen. Zelfs als het te fotograferen object over het scherm beweegt. Ook stelt de cameraphone zelf de juiste scene en modus in aan de hand van het te fotograferen object, de achtergrond en het licht. Dankzij de 28 mm groothoeklens zijn ook panoramafoto’s te maken.

Met Samsung Communities zijn bovendien foto’s en video’s eenvoudig te uploaden naar populaire sociale netwerksites zoals Facebook, Picasa, Flickr, MySpace, Photobucket en Friendster. De Pixon12 heeft goede online verbindingen, waaronder Wi-Fi en HSUPA.

‘We onderzoeken voortdurend wat mensen echt willen’, zegt Erwin van der Valk, Marketing Manager Samsung Mobile. ‘Met de Pixon12 bewijst Samsung wederom dat we baanbrekende producten maken die alle verwachtingen overtreffen. Instant toegang tot de cameramodus, razendsnelle sluitertijden en gemakkelijke zoekfuncties, dat is wat er verlangd wordt van een goede cameraphone. De Samsung Pixon12 is dan ook een op-en-top cameraphone die aan alle eisen voldoet.’

Handige multi-oplaadstations

Draagbare hd-miniwebcam