in

Wii wand core pack van Nyko

Nyko Technologies brengt het Nyko Core Pack op de Nederlandse markt. De bundel en bestaat uit de Nyko Wand voor de Nintendo Wii en de wired Kama met Rumble. Met deze accessoires, ontwikkeld op basis van de Wand’s gepatenteerde Trans-Port technologie, kunnen spelers maximaal genieten van hun Wii. De bundel is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 44,95 euro.

De Nyko Wand, ook wel het ‘Toverstokje’ genoemd, biedt alle controller functionaliteiten die Wii gamers verwachten: nauwkeurige registratie van bewegingen, accurate pointer, vibratie feedback, en een ingebouwde speaker. De unieke Trans-Port technologie zorgt voor meer accuratesse, verbeterde controle en vibratiefeedback. Belangrijke functies worden elektronisch gerepliceerd en overgebracht naar andere compatibele accessoires, waardoor een snellere, meer accurate input respons mogelijk wordt. Een snelheidsmeter zorgt voor volledige motion control van het spel en een cmos-camera garandeert een probleemloze pointer/cursor functionaliteit.

De wired Kama met Rumble is de nieuwste versie van Nyko’s Kama controller voor de Wii, het eerste en enige model met volledige vibration feedback ondersteuning voor een geweldige game ervaring. Hij is via een 1.20 cm lang snoer met de Wand verbonden. De ‘kama’ is een sikkelachtig instrument dat in Japan en Okinawa gebruikt werd om de oogst binnen te halen. Tegelijkertijd werd het echter ook gebruikt als wapen in de Oosterse vechtkunst.

Handige multi-oplaadstations

Draagbare hd-miniwebcam