in

Carkit met waarschuwing voor controles

TE Group heeft begin de mr Handsfree Blue Alert in Europa geïntroduceerd. De Blue Alert is de eerste handsfree carkit die waarschuwt voor alle vaste snelheidscontroles (flitspalen, trajectcontroles, rood licht camera’s en lussen in de weg). Zo voorkomt de bestuurder niet alleen een boete voor niet handsfree bellen, maar ook voor te hard rijden. De mr Handsfree Blue Alert kost 129 euro.

De Bluetooth carkit wordt simpelweg aan de zonneklep bevestigd en garandeert een optimale gesprekskwaliteit. Via Text-to-Speech technologie meldt de carkit de naam van de beller. De carkit kan met maar liefst acht verschillende telefoons worden gekoppeld (Multi-pairing).

De ingebouwde waarschuwing voor snelheidscontroles werkt met een SiRF III GPS ontvanger die waarschuwt voor alle vaste snelheidscontroles in 21 landen (Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Andorra, Portugal,  Italië, Griekenland, Engeland, Polen, Liechtenstein, Cyprus, Noorwegen, Zweden, Finland, Roemenie en Tsjechië). De Blue Alert waarschuwt honderden meters van te voren voor een snelheidscontrole, zodat je nooit verrast wordt. Nieuwe updates zijn gratis en onbeperkt te downloaden. Vanzelfsprekend is deze manier van waarschuwen voor snelheidscontroles  100% legaal en dus mag de mr Handsfree Blue Alert overal worden gebruikt.

Blue Alert is te verkrijgen via TE Group (0294 – 210 440). Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.mrhandsfree.nl

Compacte slider van Sony Ericsson

Nieuwe waterdichte en schokbestendige Pentax