in

Coolblue opent Codemuseum

Vandaag opent Coolblue op 6 locaties in Nederland het Coolblue Codemuseum. Op deze locaties hangen kunstwerken gemaakt van code geschreven door Coolblue developers. Zo wil de online retailer het werk en de makers ervan in het zonnetje te zetten.

Vandaag opent Coolblue het Coolblue Codemuseum. Bezoekers vinden op 6 verschillende locaties in Nederland de mooiste stukjes code én de verhalen van de Coolblue developers die ze geschreven hebben.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue, licht toe: “Achter de schermen draait bij Coolblue alles om software. Van de bestellingen die uit onze pakketjesmachine rollen tot de wasmachines die we bezorgen op het moment dat het voor onze klanten het beste uitkomt. Hoog tijd dus om het fantastische werk van onze meer dan 300 software developers de credits te geven die het verdient.”

Kom API’s kijken

De Codemuseum-kunstwerken zijn voor klanten gratis te bezichtigen in de Coolblue-winkel in Amsterdam, Den Haag, Tilburg en Rotterdam Alexandrium of via Codemuseum.nl.

Daarnaast kunnen Coolblue’ers en bezoekers ook enkele kunstwerken op het hoofdkantoor in Rotterdam en in het magazijn in Tilburg bewonderen.

Nieuwe collega’s

Voor het development team is Coolblue op zoek naar 150 nieuwe collega’s. Wie wil meebouwen aan de software van Coolblue, kan solliciteren via Codemuseum.nl.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport start met cyber-certificering

Duurzaamheidsonderzoek bewijst: Nederlanders kopen hun elektrische producten milieubewust – maar liever niet te duur