in

Coolblue opent winkel in Nijmegen

Vandaag heeft Coolblue een winkel in Nijmegen geopend. Het is de 6de winkel die de online retailer dit jaar in Nederland, België en Duitsland heeft geopend.

In de winkel kunnen klanten binnenkort meer dan 1.000 producten uitproberen. Ook kunnen ze langskomen voor advies, reparaties en het ophalen van online bestellingen.

Vandaag opent Coolblue zijn eerste winkel in Nijmegen. Op een oppervlakte van 1.100 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten zelf uitproberen. De eerste Coolblue-winkel in Nijmegen bevindt zich op de Burchtstraat. De winkel in Nijmegen is de 6e winkel die Coolblue dit jaar opent in Nederland, België en Duitsland en de 20ste Coolblue-winkel in totaal.

Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag is dit ook mogelijk in onze mooie, nieuwe winkel in Nijmegen.

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de beste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen.

Werken bij Coolblue

In de Coolblue-winkel gaan ruim 40 Coolblue’ers aan de slag. De online retailer is nog op zoek naar 5 collega’s voor in de winkel. Wie ervan houdt om klanten bij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Luxaflex® speelt in op interieurtrends met nieuwe collectie Vouwgordijnen & Gordijnen

DigiTest: Trust TW-350 4K Ultra HD Webcam review