in

Coolblue opent tweede Rotterdamse winkel

Deze zomer opent Coolblue zijn tweede winkel in Rotterdam. Binnenkort kunnen klanten in de Coolblue-winkel in winkelcentrum Alexandrium meer dan 1.000 producten uitproberen. De online retailer is nog op zoek naar 35 nieuwe collega’s.

Coolblue opent deze zomer naast zijn bestaande winkel op het Oostplein nog een winkel in Rotterdam. Rotterdam is hiermee de eerste stad waar een tweede Coolblue-winkel wordt geopend. De nieuwe winkel komt in winkelcentrum Rotterdam Alexandrium (Alexandrium Megastores) en wordt de 17e winkel van Coolblue. Op een oppervlakte van 1800 m² kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen.

Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze tweede winkel in Rotterdam.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de beste productkeuze voor hen. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen.

Coolblue zoekt nieuwe collega’s

Voor de winkel in winkelcentrum Alexandrium is Coolblue op zoek naar 35 nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager, Winkelmedewerkers en Reparatiemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Rolfstone lanceert Active Noise Cancelling koptelefoon met langste accuduur in het segment

Epson introduceert twee nieuwe premium 6-kleuren EcoTank-printers voor amateurfotografen en creatievelingen