in

Epson introduceert twee nieuwe premium 6-kleuren EcoTank-printers voor amateurfotografen en creatievelingen

Epson introduceert twee nieuwe premium EcoTank-modellen zonder cartridges speciaal voor creatieve gebruikers. De draadloze, multifunctionele EcoTank ET-8500 en ET-8550 zijn perfect voor enthousiaste amateurfotografen.

Met de Epson Claria ET Premium 6-kleuren inkt kunnen hoogwaardige foto’s en documenten worden afgedrukt tegen ongelooflijk lage gebruikskosten. De printers zijn voorzien van uitgebreide, moderne connectiviteitsopties die makkelijk te gebruiken zijn voor het hele gezin.

  • Multifunctionele printers met Claria ET Premium 6-kleuren inkt
  • Breed scala aan draadloze connectiviteits- en media-opties
  • Toegankelijk voor het hele gezin dankzij ongelooflijk lage gebruikskosten en het gemak van printen zonder cartridge

Beide printers worden geleverd met de nieuwe Epson Claria ET Premium 6-kleuren inktset waarmee u in hoge kwaliteit duurzame en randloze foto’s afdrukt – tot A4-formaat met de ET-8500 en tot A3+ met de ET-8550. De zwarte en grijze foto-inkt voor gedetailleerde, contrastrijke zwart-witfoto’s met prachtige tinten en de zwarte pigmentinkt voor het haarscherp en dubbelzijdig printen van tekst op standaard papier, maken deze printers tot de juiste keuze voor elke printopdracht.

Amateurfotografen en creatieve hobbyisten zullen de zeer flexibele media-verwerkingsopties zeker kunnen waarderen

Amateurfotografen en creatieve hobbyisten zullen de zeer flexibele media-verwerkingsopties zeker kunnen waarderen. Met vijf invoerlades kunnen deze printers voor heel veel verschillende soorten creatieve projecten worden ingezet. U kunt niet alleen rechtstreeks op geschikte cd’s en dvd’s printen, maar bijvoorbeeld ook fotoformaat en A4-papier in de twee voorlades bewaren, zodat de printer altijd gevuld en klaar voor gebruik is. Met de achterste lade kunt u afdrukken op A4-media zoals kraftpapier en kaarten en zelfs tot A3+ met de ET-8550. Dankzij de rechte papierdoorvoer aan de achterzijde kunt u bovendien op media tot 1,3mm dik en 2m lang afdrukken (tot A4 breed voor de ET-8500 en tot A3+ breed met de ET-8550).

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Coolblue opent tweede Rotterdamse winkel

Republic of Gamers nieuwe gaming laptop line-up