in

Copaco breidt haar portfolio in consumentenelektronica uit

Copaco heeft de distributie van het Deense merk Denver Electronics overgenomen. Hiermee wordt het aanbod in consumentenelektronica en elektronisch speelgoed binnen Copaco fors uitgebreid.

Denver Electronics heeft een prijstechnisch sterk assortiment dat voor onze partners zeer interessant is om te verkopen op de consumentenelektronicamarkt. De producten zijn voor elk huishouden relevant. Het portfolio biedt niet alleen elektrische steps, hoverboards, drones, tablets of een draagbare dvd-speler voor kinderen, maar ook DAB-radio’s, televisies, slimme sporthorloges, digitale fotolijstjes en e-readers voor volwassenen.

Het portfolio van Denver Electronics past in onze strategie om te groeien in deze categorie

“Het portfolio van Denver Electronics past in onze strategie om te groeien in deze categorie,” aldus Marc Maas, Manager Smart Solutions binnen Copaco. Dennis de Groot, Managing Director Denver Electronics Benelux: “Wij hebben voor Copaco als distributeur voor de Benelux-markt gekozen omdat wij hetzelfde DNA bezitten. Het is een kerngezond bedrijf dat met hard werken en een portie gezond verstand daar gekomen is waar het vandaag de dag staat.

Hier vindt u meer informatie over het uitgebreide assortiment van Denver bij Copaco.

Over Denver Electronics

Denver is in 1990 gestart met radio’s en TV’s. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf voor consumentenelektronica. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aarhus, Denemarken. Met 65 medewerkers en met dochterondernemingen in Duitsland, Hong Kong, Spanje, Polen en Nederland heeft het bedrijf een breed verkoop- en distributienetwerk in heel Europa. Denver Electronics produceert en verkoopt, waarbij de focus ligt op het produceren van betaalbare producten in de consumentenelektronica. Denk hierbij onder andere aan producten zoals smartphones, televisies, smarthome, foto- audio- en videoapparatuur, e-mobility en Frameo. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met consumentenelektronica en het productportfolio wordt voortdurend uitgebreid. Alle Denver Electronics®-producten voldoen aan de hoogste EU-veiligheids- en kwaliteitscertificeringen en -normen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

OPPO lanceert draadloze Enco Air-oordopjes met dynamische en krachtige geluidsprestaties

Amac-directeur bouwt grootste Apple-Museum van Europa