in ,

Creëer je eigen levende lichtkunstwerk

Verlichting die je zelf vormt en kleurt – Hoe zorg jij voor sfeer in huis? Met de Nanoleaf Aurora Light Panels maak je de sfeer persoonlijk, ritmisch en telkens anders van kleur, afhankelijk van jouw stemming. Dit unieke smart light-product is nu in de Benelux verkrijgbaar.

De Nanoleaf Aurora Light Panels zijn driehoekige lichttegels met RGBW-kleuren (rood, groen, blauw en wit) die je naar eigen smaak en in iedere gewenste vorm aan de muur of het plafond bevestigt. Eenmaal geïnstalleerd kun je zo op elk gewenst moment een voortdurend veranderende lichtshow geven. Dit al naar gelang je eigen creativiteit en stemming – volg gewoon je gevoel. Maak de panelen bijvoorbeeld in de vorm van een waterval en laat het licht daadwerkelijk naar beneden stromen. Of kies voor strakke figuren die met elkaar communiceren in warme kleuren. De donkere dagen bestaan niet meer in jouw huis of kantoor.

“Verlichting is een belangrijk onderdeel bij het creëren van ambiance”

Sfeerverhogende lighthacking

De basis voor dit lichtspektakel leg je met de Nanoleaf Aurora Light Panels Smarter Kit, die bestaat uit negen lichtpanelen. Met de lichttegels geef je iedere ruimte een eigen sfeer. Of je past de vorm en kleuren aan op jouw stemming. De mogelijkheden zijn oneindig. In the mood for romance? Bekleed de slaapkamerwand met een hart, dat pulserend warme kleuren weergeeft. Of ga een winterdip te lijf met juist wat fellere kleuren in je werkkamer in de vorm van jouw bedrijfslogo. Dat is lighthacking in optima forma.

Synthesize your room

Wil je het licht écht voelen en het ritme van je muziek zien? Voeg de Aurora Rhythm-module toe en laat het licht van de Aurora Light Panels meebewegen op de maat. Heerlijk om ’s ochtends rustig mee wakker te worden. Met hetzelfde gemak tover je met oud en nieuw je woonkamer om tot discotheek. Laat je fantasie de vrije loop.
Nanoleaf is meer dan een mooie gadget; het sluit aan op je gevoel. “Verlichting is een belangrijk onderdeel bij het creëren van ambiance”, vertelt Gimmy Chu, CEO van Nanoleaf. “Het helpt de sfeer te bepalen en draagt letterlijk bij aan een gezondere levensstijl. Het is ook bepalend voor hoe je dingen ervaart. Met onze lichtpanelen willen we de belevenis van de gebruiker positief beïnvloeden.”

Praktische informatie

De Aurora Light Panels Smarter Kit wordt geleverd met negen panelen, negen connectors, een controller, stroomvoorziening (220 volt) en een voorbeeldsjabloon. Aurora Light is uit te breiden tot dertig panelen. De Aurora Light en Rhythm zijn ook te bedienen met je smartphone en te koppelen aan alle bestaande systemen, zoals Apple Homekit en IFTTT.

Adviesverkoopprijs Aurora Light Panels Smarter Kit: 209 euro
Adviesverkoopprijs Aurora Rhythm: 59 euro

Kijk voor meer informatie op www.nanoleaf.me/en.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Winnaars Drone Awards 2017 bekend, DJI Mavic Pro beste drone

De Sint heeft niet goed naar je cadeauwensen geluisterd, wat nu?