in

D-Link breidt EAGLE PRO AI-serie uit met 4G router

D-Link breidt zijn EAGLE PRO AI-serie uit met een krachtige router met mobiel internet. De nieuwe AX1500 4G Smart Router G415 is uitgerust met een SIM-kaartslot om gebruikers onafhankelijk van de vaste netwerkprovider van internet te voorzien.

De G415 beschikt over Wi-Fi 6 en haalt gecombineerde WLAN-snelheden tot 1.500 Mbps. Om grotere gebieden te bestrijken kan de router worden uitgebreid tot een mesh-netwerk.

 • Nieuwe AX1500 4G Smart Router G415 maakt internettoegang onafhankelijk van vaste netwerkprovider mogelijk
 • Veelzijdige inzetmogelijkheden voor thuis en op kantoor
 • Compatibel met Wi-Fi 6 en uitbreidbaar als mesh-netwerk

G415 als ideale back-up verbinding

Dankzij het geïntegreerde simkaartslot is de nieuwe 4G Smart Router G415 altijd verbonden met het internet – zelfs als er technische storingen zijn bij de vaste provider of als de woning slecht is aangesloten op het DSL- of glasvezelnetwerk. Bij een internetstoring bij de vaste netwerkprovider schakelen de routers dankzij de failover-modus automatisch over op de mobiele back-upverbinding. Ideaal als er vertrouwd moet worden op een storingsvrije verbinding in het thuiskantoor, bijvoorbeeld voor videoconferencing.

Camping, bouwplaats of werkplek – altijd digitaal verbonden

De mobiele router is ook ontworpen voor gebruik buitenshuis – om te kamperen, in de volkstuin of voor de momenteel populaire Workation, de combinatie van werk en vakantie op een vakantielocatie. In de bedrijfsomgeving kan de router worden gebruikt voor locaties die buiten het bekabelde netwerk liggen. Voorbeelden hiervan zijn mobiele containerkamers die worden gebruikt op bouwplaatsen of als kantoren of klaslokalen. Dit betekent dat de G415 overal kan worden gebruikt waar stroom en mobiele dekking beschikbaar zijn.

Wi-Fi 6 gecombineerd met het mobiele netwerk

De Wi-Fi 6 Router AX1500 4G G415 bereikt snelheden tot 300 Mbps in het 2,4 GHz bereik en tot 1.201 Mbps in het 5 GHz bereik. De 4G CAT-4 LTE-verbinding maakt downloadsnelheden tot 150 Mbit/s en 50 Mbit/s bij upload mogelijk. Dit maakt de router bijzonder geschikt voor regio’s met beperkte of onstabiele breedbandverbindingen via het vaste netwerk.

Bovendien kan met de G415 eenvoudig een mesh-netwerk worden opgezet – bijvoorbeeld in combinatie met de Range Extender E15 of de M15 of M32 mesh systemen uit de EAGLE PRO AI-serie. Een mesh netwerk is ideaal om grotere ruimtes in een huis of grote kantoorruimtes te verbinden met snel internet. Dankzij intelligent netwerkbeheer via de EAGLE PRO AI app wordt het netwerk continu automatisch geoptimaliseerd. De router is tevens uitgerust met drie Gigabit Ethernet LAN-poorten en één Gigabit Ethernet WAN-poort. Deze aansluitmogelijkheden kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om smart-tv’s of consoles rechtstreeks via de kabel aan te sluiten op snel en betrouwbaar internet.

D-Link EAGLE PRO AI AX1500 4G Smart Router G415 – de belangrijkste kenmerken in één oogopslag:

 • Wi-Fi 6 AX1500 met dual band en overdrachtssnelheden tot 300 Mbps op 2,4 GHz en tot 1.201 Mbps op 5 GHz
 • Fail-safe internetverbinding via mobiel en vast netwerk internet dankzij geïntegreerd slot voor simlockvrije SIM-kaart
 • Mobiele snelheden tot 150 Mbps met 4G LTE Cat 4/3G
 • Uitbreidbaar als mesh-netwerk
 • Dankzij slimme tools optimaliseert het WLAN zichzelf voortdurend
 • Vier gelijktijdige streams, MU-MIMO en OFDMA voor efficiëntere dataoverdracht met veel eindapparaten
 • 1 x Gigabit Ethernet WAN-poort; 3 x Gigabit Ethernet LAN-poorten
 • Beveiligd WLAN met WPA3 Eenvoudig in te stellen en te beheren met D-Link EAGLE PRO AI App
 • Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant

Beschikbaarheid en prijzen

De nieuwe AX1500 4G Smart Router G415 is nu verkrijgbaar in Nederland voor 157,00 Euro.
De EAGLE PRO AI-serie wordt vanaf december uitgebreid met twee extra routermodellen (G403 en G416).

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Dell kondigt de Dell Bluetooth travel mouse (MS700) aan

Sony introduceert de ZV-1F: de ultieme vlogcamera voor beginnende content creators