in

Dell kondigt de Dell Bluetooth travel mouse (MS700) aan

Dell Technologies kondigt met de Dell Bluetooth travel mouse (MS700) ‘s werelds eerste¹ verstelbare muis met Bluetooth-connectiviteit voor meerdere apparaten aan.

De Dell Bluetooth travel mouse (MS700) is ontworpen voor de actieve hybride werknemer. De muis weegt slechts 56,9 gram en kan worden gedraaid, waardoor deze plat wordt en gemakkelijk kan worden opgeborgen.

Je hoeft geen setje extra batterijen mee te zeulen, want de batterijen gaan maar liefst 24 maanden mee: geen enkele andere verstelbare muis doet dat beter². Dankzij de Dell Pair-functie maak je met één klik naadloos verbinding met maximaal drie apparaten die Bluetooth 5.0 ondersteunen. Dankzij de optische led-sensor en de 4000 aanpasbare DPI kunnen gebruikers met deze muis soepeler en nauwkeuriger navigeren op monitoren met verschillende resoluties.

De Dell Bluetooth travel mouse biedt drie jaar garantie met de Dell Advanced Exchange Service en richt zich op professionals die een compacte muis zoeken. De zachte zwarte afwerking en glanzende zilverkleurige onderlaag zorgen voor een moderne look.

De Dell Bluetooth travel mouse (MS700) [US$ 64,99] is vanaf 12 oktober 2022 verkrijgbaar in Noord-Amerika op Dell.com, en in de weken daarna in meer regio’s.

¹ Systeemvereisten: Bluetooth Low Energy Technology. Dell Bluetooth-reismuis – MS700 maakt verbinding met maximaal drie apparaten. Compatibel met Windows 8.1, 10 en 11; Mac; Linux (Red Hat Enterprise 8.0 /Ubuntu 18.4); Android, Chrome, MacOS, Linux en iOS.
² Berekening van de levensduur van de batterij op basis van een gemiddeld gebruik van 8 uur per dag en 16 uur ‘uitgeschakeld’. De levensduur van de batterij hangt af van de gebruiks- en computeromstandigheden. Vervang de batterijen wanneer nodig.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De compacte BenQ GV11 voegt zich bij BenQ’s Mini LED-beamerserie voor een digitale levensstijl met groot beeld en rijk geluid

D-Link breidt EAGLE PRO AI-serie uit met 4G router