in

D-Link introduceert nieuwe Wave 2 Unified Access Points voor flexibele en schaalbare draadloze netwerken

De DWL-7620AP en de DWL-6620APS kunnen het toenemende aantal draadloze apparaten op werkplekken en publieke netwerken moeiteloos aan. D-Link heeft twee nieuwe unified access points aangekondigd.

De Wireless AC2200 Wave 2 Unified Access Point (DWL-7620AP) en de Wireless AC1300 Wave 2 Access Point met Smart Antenne (DWL-6620APS) leveren betrouwbare en snelle Wi-Fi verbindingen.

D-Link’s nieuwe unified access points kunnen zowel kleine als middelgrote bedrijven voorzien van een flexibel en schaalbaar draadloos netwerk. Dit is vooral prettig op plekken waar veel mensen samen komen en graag gebruik maken van snel draadloos internet. Denk hierbij aan hotels, winkelcentra, scholen en universiteiten.

“Dit is vooral prettig op plekken waar veel mensen samen komen en graag gebruik maken van snel draadloos internet”

De DWL-6620APS is ideaal om netwerken aan te leggen die klaar zijn voor de toekomst. Dit komt door de 802.11 ac Wave 2 standaard, die levert gecombineerde datasnelheden van 1267 Mbps (876 Mbps voor 802.11ac en 400 Mbps voor 802.11n). MU-MINO biedt de mogelijkheid om met meerdere clients tegelijkertijd te communiceren. Hierdoor verbetert de capaciteit en doorvoer aanzienlijk.

De Smart Antenna-technologie selecteert het optimale stralingspatroon voor elke client en gebruikt digital beamforming om het bereik van de antenne te verbeteren en zo de beste doorvoer te behalen. Meerdere access points kunnen hierdoor dicht bij elkaar worden ingezet om een groot aantal apparaten in een ruimte van internet te voorzien.

De DWL-6620APS kan worden ingezet als een stand-alone access point en kan centraal beheerd worden via D-Link’s Unified Wireless Controllers. Wanneer ze worden gebruikt in combinatie met de D-Link Wireless Controllers (DWC-1000/DWC-2000) kunnen tot 1.024 DWL-6620APS access points centraal worden beheerd. De DWL-6620APS ondersteunt PoE (Power over Ethernet) voor gemakkelijke installatie.

De DWL-7620AP Tri-band access point is ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een schaalbaar en snel draadloos netwerk. Het maakt gebruik van het volledige potentieel van 802.11ac Wave 2 en biedt dus erg hoge gecombineerde datasnelheden. Het levert gecombineerde draadloze snelheden tot 2200 Mbps bij gelijktijdig gebruik van 3 draadloze banden en ondersteunt bekabelde link aggregatie om de doorvoer van het netwerk te maximaliseren.
Met automatisch frequentiebeheer kan elke DWL-7620AP samenwerken met een ander access point in de buurt om de dekking te optimaliseren. Het vermijdt kanaalinterferentie door middel van automatische kanaalselectie. Het kan zelfs de zendkracht aanpassen en het vermogen versterken als een access point in buurt is uitgevallen.

Voor het beste bereik is de access point eenvoudig te installeren aan muur of plafond. Door het gebruik van PoE kan dit zelfs als er geen stopcontacten in de buurt zijn. Het centrale beheersysteem van D-Link maakt automatische detectie en groepsconfiguratie mogelijk voor netwerkbeheerders.

De Wireless AC2200 Wave 2 Unified Access Point (DWL-7620AP) en de Wireless AC1300 Wave 2 Unified Access Point met Smart Antenne (DWL-6620APS) zijn de laatste toevoegingen aan het portfolio van draadloze netwerkoplossingen van D-Link.

Ga voor meer informatie naar de D-Link website: www.dlink.nl

Prijzen en beschikbaarheid

Beide producten zijn per direct beschikbaar. De DWL-7620AP voor een adviesprijs van €370,- incl. BTW en de DWL-6620APS voor €395,- incl. BTW.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0
appel samsung digitailing

Samsung verrast Appel-gemeenschap met Galaxy-smartphones

Xperia XZ3 van Sony WH-1000XM3

Xperia XZ3 van Sony is vanaf nu te bestellen, inclusief Sony WH-1000XM3 headphone t.w.v. €380,- cadeau