in

D-Link’s bekroonde 6-poorts Multi-Gigabit Unmanaged Switch nu in Benelux beschikbaar

D-Link brengt de 6-poorts Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT) op de markt als aanvulling op de serie D-Link multi-Gigabit-apparaten.

De nieuwe switch is ideaal voor mkb-bedrijven, ervaren gebruikers en gamers die een krachtig en voordelig antwoord zoeken op knelpunten in hun netwerken en zo het maximale uit hun connectiviteit willen halen.

D-Link introduceert een switch die 2,5G/10G Ethernet levert. De switch maximaliseert de datasnelheden en zorgt zo voor een optimale, ononderbroken online gebruikerservaring in kantoren en woningen. Met zijn strakke ontwerp heeft de nieuwe switch onlangs de Red Dot Award en Good Design Award gewonnen.

De DMS-106XT heeft een 10-Gigabit uplink waarmee een breedbandverbinding mogelijk is naar core netwerken of opslagapparatuur zoals een NAS (Network-Attached Storage). De DMS-106XT heeft ook vijf 2,5 Gigabit-poorten die perfect aansluiten op Wi-Fi 6-access points, zoals de Nuclias Connect en Cloud Acces Points (DAP-X2850 en DBA-X2830P).

Turbo-modus

De nieuwe switch heeft een ingebouwde Turbo-modus die latency verlaagt bij tijdgevoelige applicaties en netwerkconfiguraties in veeleisende omgevingen. QoS (Quality of Service) op de poorten geeft kritische apparatuur prioriteit en levert zo vlekkeloze 4K/8K-videostreaming. De DMS-106XT heeft een innovatief ontwerp in een behuizing van een duurzame, matgrijze aluminiumlegering. Er is geen ventilator, wat de switch betrouwbaarder en stiller maakt.

Maximale flexibiliteit

Voor maximale flexibiliteit zijn de multi-Gigabit-poorten backwards compatible met bestaande bekabeling en apparatuur. Hierdoor kan de DMS-106XT worden gebruikt op plekken waar extra bandbreedte vereist is, zonder de tijdrovende kostbare vervanging van bekabeling of apparatuur.

Beschikbaarheid en prijzen

De D-Link DMS-106XT is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van € 169,-.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nederlandse verkoop Samsung Galaxy Z vouwbare smartphones overtreft verwachtingen ruimschoots

Netatmo kondigt met de Slimme Beveiligingssensor zijn eerste Matter-product aan