in

De Dyson V11 Absolute Extra™ snoerloze stofzuiger. Nu tot twee uur snoerloos stofzuigen

De nieuwste snoerloze stofzuiger van Dyson kan tot wel 120 minuten snoerloos stofzuigen, dankzij het nieuwe verwisselbare batterijsysteem. De twee makkelijk in te klikken accu’s verlengen de looptijd van de machine tot 120 minuten, zonder daarbij de kracht van de machine te verliezen tijdens het schoonmaken.

Verder past de stofzuiger zich automatisch aan op het type vloer, om de zuigkracht tussen tapijten en harde vloeren te veranderen voor extra power waar nodig is.

De Dyson V11 Absolute Extra heeft 20% meer zuigkracht dan zijn voorganger. Deze zuigkracht past de V11 automatisch aan op het type vloer door middel van drie microprocessors die de vloer tot 8000 keer per seconde meten. Het ingebouwde scherm toont de geselecteerde energiemodus en de resterende looptijd, waardoor de gebruiker meer controle heeft over hun reiniging. Het scherm herinnert de gebruiker er ook aan wanneer filters moeten worden gereinigd voor optimale prestaties, en of er eventuele blokkades zijn – en hoe ze te verwijderen.

De Dyson V11 Absolute Extra™ snoerloze stofzuiger. Nu tot twee uur snoerloos stofzuigen

Dysons krachtigste digitale motor

De motor in de kern van de machine is een Dyson Hyperdymium-motor, die draait met 125.000 toeren per minuut. De drievoudige verdeler optimaliseert de balans tussen kracht en prestaties om turbulentie en geluid te verminderen. De verhoogde efficiëntie van de motor genereert 20% krachtigere zuigkracht dan zijn voorganger.

Geavanceerde filtratie

Blootstelling aan stof en allergenen kan het welzijn beïnvloeden. Het volledig afgedichte filtersysteem van het vacuüm vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron voor een schonere lucht. 14 cyclonen genereren krachten van meer dan 79.000g om microscopisch kleine deeltjes – zoals pollen, bacteriën en huisstofmijten – in het stofreservoir op te vangen.

High Torque vloerzuigmond met Dynamic Load Sensor (DLS)

Het DLS-systeem, uniek voor de High Torque vloerzuigmond, detecteert op intelligente wijze de weerstand van de borstelstang en communiceert automatisch met de motor en de microprocessors van de accu om de zuigkracht tussen tapijten en harde vloeren te veranderen. Hierdoor kunnen tapijten diep worden gereinigd en kan de looptijd worden verlengd op harde vloeren.

De High Torque vloerzuigmond heeft harde nylon haren die diep in het tapijt kunnen komen om te verwijderen, en antistatische koolstofvezels die stof van harde vloeren en vanuit spleten kunnen opvangen. Een geïntegreerde digitale motor draait de borstelstang tot 60 keer per seconde.

De Dyson V11 Absolute Extra™ snoerloze stofzuiger is vanaf nu beschikbaar via dyson.nl voor € 649,-. De machine is beschikbaar in de kleuren blauw en goud. Ga voor meer informatie over de Dyson V11 Absolute Extra snoerloze stofzuiger naar dyson.nl.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Advies van Zyxel voor veilige verbindingen bij thuiswerken

Verbindingen thuiswerksoftware stijgen explosief