in

De eerste LEGO®-winkels komen naar Nederland, net op tijd voor Kerstmis

Klaar om te bouwen? Go! LEGO-fans kunnen hun hart ophalen tijdens de aankomende kerstperiode. LEGO Groep opent namelijk de eerste LEGO-winkels in Nederland, in Amsterdam en Utrecht. Nét op tijd voor de Kerstman om hier zijn inkopen te doen.

De gloednieuwe Amsterdam Flagship LEGO-winkel biedt een uitgebreide reeks aan spannende LEGO-innovaties. Zo is er de Mozaïek Maker – die een foto van je gezicht omzet in een mozaïek van LEGO-stenen – en zijn er allerlei nieuwe speelervaringen en bouwmogelijkheden te ontdekken. Allemaal met een knipoog naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

De Mozaïek Maker in de Londen Flagship LEGO-winkel

“We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux. Beide winkels krijgen een brede selectie van de nieuwste LEGO-sets en verschillende speelmogelijkheden in de winkel zelf. Plus activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO-winkels tegenkomt. Denk aan:

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
  • Bouw een minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguren! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
  • Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.
The Lego store at Intu Milton Keynes reopens after refurbishment.

Daarnaast bieden deze gloednieuwe LEGO-winkels alle nieuwe producten die alleen verkrijgbaar zijn in LEGO-winkels en via shop.lego.com. Denk bijvoorbeeld aan LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy. Daarnaast zijn er tal van voordelen voor LEGO VIP-leden, waaronder exclusieve VIP-cadeaus bij elke aankoop.

Alison Wood, District Senior Manager UK, Benelux en Scandinavia bij LEGO zegt: “Bouwtalenten van alle leeftijden kunnen zich in de nieuwe winkels in Amsterdam en Utrecht laten inspireren en vermaken met de talloze speelmogelijkheden. Of je nu 2 of 92 bent, er is altijd wel iets om enthousiast over te worden.”

De Flagship LEGO-winkel in Amsterdam en LEGO-winkel in Utrecht openen later dit jaar hun deuren met een groot openingsfeest en verschillende acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nextbase introduceert Series 2-Dashcams in Benelux

NETGEAR bereidt de weg voor next-gen draadloze mobiele connectiviteit met twee nieuwe mobiele apparaten