in

De juiste mobiele computerapparatuur verbetert productiviteit en efficiëntie van werknemers

Nieuwste “Time To Do More” whitepaper helpt inkopers om het beste apparaat voor hun werknemers te selecteren – Panasonic heeft de whitepaper Time to Do More gepubliceerd, die IT-inkopers helpt bij het maken van de juiste keuze in mobiele computerapparatuur, om zo de efficiëntie en effectiviteit van hun buitendienstmedewerkers te verbeteren.

“Eén type apparaat is niet even geschikt voor iedere buitendienstmedewerker”, legt Jan Kaempfer, General Manager Marketing for Mobile Solutions Business Division – Europa, uit. “Buitendienstmedewerkers die verschillende taken uitvoeren in variërende omstandigheden hebben behoefte aan apparatuur die geschikt is voor hun specifieke situatie. De sleutel tot het verhogen van hun productiviteit is het ontwerpen van mobiele computerapparatuur die precies aan hun behoeften voldoet. Een functioneel en ergonomisch ontwerp helpt de medewerkers om hun doelen sneller te bereiken.”

De whitepaper brengt de eisen in kaart waarmee inkopers rekening moeten houden bij de aankoop van apparatuur voor buitendienstmedewerkers. Zo kunnen ze hen het juiste materiaal bieden voor hun specifieke situatie om zo de productiviteit te verhogen. Thema’s die aan bod komen, zijn onder andere:

Betrouwbaarheid

Het gemiddelde uitvalpercentage bedraagt 18%* en de downtime per apparaat, inclusief reparaties, kost gemiddeld 2.800 euro. Het storingspercentage van een apparaat is een belangrijke overweging voor inkopers.

Geïntegreerde toepassingen

In de whitepaper wordt antwoord gegeven op de vraag hoe geïntegreerde toepassingen, zoals barcodescanners en thermische camera’s, de productiviteit kunnen verhogen.

Schermen die bij direct zonlicht leesbaar zijn
Het belang van de leesbaarheid van het scherm wordt vaak onderschat. Maar het juiste scherm vermindert bij fel zonlicht de tijd om te lezen met maar liefst 25%.

Ergonomisch ontwerp

Een gespecialiseerd ontwerp heeft invloed op de productiviteit. Zo kan de efficiëntie met maximaal 13% worden verhoogd door scanknoppen aan beiden zijden van het apparaat, waarmee het direct kan worden geactiveerd.

Daarnaast geeft de whitepaper ook interessante voorbeelden hoe Europese organisaties uit verschillende industriële sectoren gebruikmaken van robuuste mobiele computerapparatuur om hun productiviteit en efficiëntie te verbeteren.

“Deze whitepaper zal kopers van mobiele computerapparatuur helpen zich te richten op belangrijke specificaties zoals ergonomie, ontwerp, functionaliteit en ondersteuning, zodat zij hun medewerkers een apparaat kunnen bieden dat optimaal op hun werkzaamheden is afgestemd”, aldus Kaempfer. “Een apparaat dat intuïtief, snel, effectief en langdurig werkt, biedt medewerkers tijd om zich te concentreren op de dingen die voor hen belangrijk zijn. Er is meer tijd om na te denken, meer tijd om te innoveren, meer tijd om te leren, meer tijd om te trainen, meer tijd om te creëren of gewoon meer vrije tijd voor de werknemers.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Samsung’s nieuwe toestel gelekt. Wat weten we al?

De nieuwe Huawei P40 – alle geruchten op een rij!