in

De Kerstcadeaugids 2022 DJI

De kerstdagen staan weer voor deur en dat betekent voor velen dat de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau weer in volle gang is.

Om jou een handje te helpen hiermee, heeft DJI de kerstcadeau gids 2022 samengesteld. Hieronder vindt je een overzicht met un- ieke kerstcadeaus waarmee je jouw vrienden, geliefden of jezelf kan verassen deze kerst.

DJI Mini 3 Pro

Deze feestdagen lanceert DJI de kerst editie Mini 3 Pro. Vastleggen van unieke en mooie momenten in ons leven is voor veel mensen belangrijk. Het is ook essentieel dat het zo makke- lijk en probleemloos gaat. De Mini 3 Pro heeft een gewicht van 249 g. Met dit gewicht heb je geen vliegbrevet nodig in Europa en de meeste landen in de wereld. Het opvouwbare en com- pacte ontwerp maakt het ook gemakkelijk om mee te nemen tijdens een wandeling, stranddag of geïmproviseerd weekend- je weg. Sta klaar om adembenemende beelden vast te leggen wanneer de inspiratie toeslaat.

De Mini 3 Pro bezit ook over een krachtig obstakeldetectiesys- teem dat zorgt voor meer veiligheid. Daarnaast bezit de Mini 3 Pro over een vernieuwde gimbal die een groter rotatiebereik biedt voor opnamen onder een lage hoek en True Vertical Shooting voor Instagram en TikTok. Ook zitten er bij deze speciale kersteditie drone blocks waarmee je je eigen blocks drone kan bouwen.

Meer informatie over de Mini 3 Pro

OSMO Action 3

Verleg elk avontuur met de Osmo Action 3. Van hiken tot watersport en van fietssport tot canyoning, met de Osmo Action 3 leg je alles perfect vast als avonturier. De Osmo Action 3 heeft verlengde levensduur van de batterij en is bestendig tegen extreme temperaturen.

Meer informatie over de OSMO Action 3

OSMO Mobile 6

Neem de Osmo Mobile 6 mee op spannende avonturen en vakan- ties. Het compacte en opvouwbare ontwerp is gemakkelijk in te pakken, en met de magnetische telefoonklem met snelsluiting kun je aan de slag zonder dat je je telefoonhoesje hoeft te verwijderen. In- of uitklikken – je bent in een handomdraai klaar om te filmen of te bellen.

De Osmo Mobile 6 gaat aan zodra je hem openklapt. Klik een ge- koppelde smartphone in en de DJI Mimo app verschijnt automa- tisch, zodat je kunt beginnen met fotograferen zodra de inspiratie toeslaat. Dankzij de 3-assige stabilisatie kun je onderweg de per- fecte beelden maken.

Meer informatie over de Mini 3 Pro

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Steel de show met deze vier kerstcadeaus van Jabra

DigiTest: Philips Hue Festavia lichtsnoer review