in

DJI en Hasselblad openen eerste Benelux-conceptstore in Westfield Mall of the Netherlands

Nieuwe winkel biedt breed scala aan ‘s werelds populairste drones en cameratechnologieën.

Vandaag openen DJI, wereldleider op het gebied van drones en professionele en creatieve cameratechnologie, en Hasselblad, marktleider in high-end middenformaat cameratechnologie, hun eerste DJI | Hasselblad concept store in het Westfield Mall of The Netherlands, te Leidschendam.

De nieuwe winkel van 179 m2 biedt consumenten de premium merkervaring van DJI en Hasselblad. DJI zal er zijn producten voor zowel recreatief, als professioneel gebruik te koop aanbieden, waaronder de onlangs gelanceerde Pocket 3, Mini 4 Pro, Air 3 en Osmo Action 4, en gimbals als de RS 3 series en Osmo Mobile Series. De video- en fotografieapparatuur van Hasselblad omvat de X2D 100C, 907X 50C, X1D II 50C, XCD-lenzen en belangrijkste accessoires.

De DJI | Hasselblad concept store zal dienen als ontmoetingsplaats voor productervaring en testsessies. Klanten kunnen de producten bekijken, aanraken en uitproberen en het precieze vakmanschap en de technologie van dichtbij bewonderen. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het gebruik van luchttechnologie kunnen in de winkel ook de aanwezige productspecialisten raadplegen.

De nieuwe winkel is geopend op maandag van 11:00 tot 20:00, dinsdag t.e.m. zaterdag van 10:00 tot 20:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00.

Meer informatie over alle nieuwe functies, accessoires en mogelijkheden is te vinden op https://store.dji.com/nl.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Humanscale: Path zet een nieuwe norm in design en duurzaamheid

Kamera Express ziet omzet uit duurzame initiatieven met 24% groeien