in

De krachtigste onder de soundbars van Teufel 
biedt filmliefhebbers optimale geluidskwaliteit

Slanke soundbar Cinebar Pro van Teufel brengt uitmuntende geluidskwaliteit naar thuisbioscopen – De nieuwe en hoogwaardige soundbar Cinebar Pro van Teufel overtuigt met een krachtige en ruimtelijk geluidsreproductie, terwijl de draadloze subwoofer garant staat voor een vol en getrouw basgeluid.

Deze omvangrijke installatie omvat HDMI-ingangen met 4K-ondersteuning en ingebouwde mogelijkheden voor het streamen van muziek via bluetooth, wifi, Google Chromecast en Spotify Connect.

Feiten in vogelvlucht

  • Hoogwaardige soundbar voor een optimale reproductie van televisiegeluid en muziek
  • Acht grote en krachtig presterende speakers en zes versterkers voor extreem hoge pieken
  • Dynamore Ultra-technologie met side firing speakers voor virtuele surround sound
  • Uitbreidbaar tot 4.1-systeem
  • Draadloze XL-subwoofer, optioneel inzetbaar in de downfire- of frontfire-modus
  • Diverse ingebouwde streaming-mogelijkheden met ondersteuning voor bluetooth 4.0, Spotify Connect en Google Chromecast
  • 4 HDMI-ingangen met 4K-ondersteuning, 1 HDMI-uitgang met CEC en ARC
  • Geïntegreerde wandbevestiging, 2x line in, aansluiting voor koptelefoon, optische en coaxiale digitale ingang, geluidsaanpassingen, nachtmodus
  • Per direct verkrijgbaar voor een prijs van 1.299,99 euro via www.teufelaudio.nl

It’s the sound that makes the picture

Steeds grotere televisies brengen films, sport, games en televisie-uitzendingen met een hogere beeldkwaliteit naar onze woonkamer, maar tot nu toe bleef de geluidskwaliteit altijd achter. De audio-oplossingen van Teufel voor televisies brengen hier verandering in. De kersverse soundbar Cinebar Pro is daar een goed voorbeeld van. In zijn hoogwaardige, 120 cm brede behuizing zijn twee middelspeakers en twee tweeters ingebouwd. De subwoofer T10 draagt zorg voor de lage frequenties. Deze maakt een draadloze verbinding met de soundbar en kan daarmee flexibel in de huiskamer worden opgesteld. Het basgeluid kan naar wens naar beneden (downfire) of de kamer in (frontfire) worden gericht. De in eigen beheer ontwikkelde Dynamore Ultra-technologie van Teufel maakt gebruik van drivers aan de zijkant van de Cinebar Pro om virtuele surround sound ten gehore te brengen. De sterkte van dit effect kan eenvoudig via de afstandsbediening worden ingesteld.

Een product dat overal aansluiting vindt

Er kunnen vier HDMI-apparaten direct op de Cinebar Pro worden aangesloten, waarbij ondersteuning voor 4K-audio wordt geboden. De soundbar biedt daarnaast een optische en coaxiale digitale audio-ingang en twee stekkeringangen. De verbinding met de televisie verloopt via HDMI met ARC en CEC. Het geluid van de interne televisiebron (zoals de ingebouwde televisieontvanger of smart tv-content) wordt met Audio Return Channel (ARC) direct naar de Cinebar Pro doorgeleid. Dankzij het gebruik van Consumer Electronic Control (CEC) kunnen alle basisfuncties van de soundbar met de afstandsbediening van de televisie worden bediend. Gebruikers kunnen de Cinebar Pro ook onvervalste surround sound laten reproduceren. Een versterker voor een luidspreker op de achtergrond (zoals de RearStation 4 van Teufel) kan worden aangesloten op de rear out-aansluiting om het geluidssignaal draadloos naar de achterste luidspreker te verzenden.

Audio streamen via bluetooth en wifi

De Cinebar Pro gooit vanzelfsprekend ook hoge ogen qua geluidsweergave. Gebruikers kunnen muziek rechtstreeks vanaf hun mobiele telefoon naar de soundbar streamen via bluetooth. Dit proces verloopt nog makkelijker via wifi. Dankzij het gebruik van de ‘Google Chromecast built-in’-standaard kunnen streams van honderden apps rechtstreeks worden afgespeeld op de Cinebar Pro. Veel gebruikers zullen ook de integratie met Spotify Connect op waarde weten te schatten.

Volledige controle

Via de meegeleverde afstandsbediening zijn alle belangrijke functies direct beschikbaar. Dit apparaat bevat een sneltoets voor elke ingang. Naast het volume kan ook het piekniveau van de subwoofer met een druk op een knop worden aangepast. Speciale knoppen voor Dynamore, de surround sound-modus, bas en treble maken het mogelijk om het geluid snel te optimaliseren zonder allerlei menu’s te moeten doorlopen. Voor de meest voorkomende scenario’s staan de vier geluidsmodi Music, Voice, Movie en Night ter beschikking. Voor basisfuncties zoals aan/uit, harder/zachter of minder volume en de selectie van geluidsbronnen zijn knoppen aan de voorzijde van de soundbar aanwezig.

Prijs en beschikbaarheid

De Cinebar Pro is verkrijgbaar voor een prijs van 1.299,99 euro en wordt met een sokkel plus afstandsbediening met batterijen geleverd. Ook de draadloze subwoofer T10 maakt deel uit van de set. De Cinebar Pro is per direct verkrijgbaar via de webwinkel van Teufel op www.teufelaudio.nl en vanaf vrijdag 3 augustus in de nieuwe winkel van Teufel in Essen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Haal je reisavonturen dichterbij met Canon’s nieuwe PowerShot SX740 HS met krachtige 40x superzoom

​Sony lanceert de AF9 OLED en ZF9 LCD MASTER-series