in

De nieuwe Xbox Elite Series 2 controller is nu beschikbaar

Speel als een pro met de meest geavanceerde controller ter wereld – Vanaf vandaag is de nieuwe Xbox Elite Series 2 draadloze controller verkrijgbaar. Deze nieuwe controller is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende en competitieve gamers en beschikt over meer dan 30 manieren om te spelen als een pro.

Richt sneller en beter met de sticks waarvan je de weerstand kunt instellen en hou alles onder controle met de volledig rubberen grip. Met de verwisselbare sticks en verschillende paddles kun je de controller altijd volledig aanpassen aan jouw gamestijl. Je kunt maximaal drie persoonlijke profielen opslaan op de controller en tijdens het gamen met de profielknop eenvoudig wisselen tussen je eigen aangepaste instellingen.

Geniet nog langer van je games dankzij een oplaadbare batterij die tot wel 40 uur speelplezier biedt. De onderdelen zijn bovendien sterker dan ooit en speciaal ontworpen voor veeleisende en competitieve gamers. En met de speciale draagtas voorzien van oplaadstation en USB-C-kabel kun je de controller opladen waar je maar wilt.

Gebruik de controller op zowel je Xbox One als Windows 10-apparaten. Met deze compleet nieuwe controller heb je werkelijk alles in handen: uitzonderlijke prestaties, geweldige aanpassingsmogelijkheden en optimale duurzaamheid.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De volledig aanpasbare, modulaire ASTRO C40 TR controller is nu beschikbaar in de Benelux

Twee op drie leidinggevenden vindt smartphone slecht voor productiviteit