in ,

De Teufel MOTIV® GO VOICE met Google Assistent

De nieuwe MOTIV® GO VOICE met Google Assistent van Teufel produceert fantastisch geluid, heeft een adembenemend uiterlijk en luistert naar je gesproken opdrachten.

De nieuwe MOTIV® GO VOICE combineert stereogeluid van topkwaliteit met hoogwaardig design. Dankzij de integratie van Google Assistent kunnen gebruikers hun lievelingsmuziek net zo eenvoudig bedienen als alle smart home-apparaten bij hen thuis. Het enige wat ze daarvoor nodig hebben, is hun stem. En met zijn ingebouwde accu kan de MOTIV® GO VOICE ook urenlang luisterplezier bieden als er geen stopcontact in de buurt is.

Feiten in vogelvlucht:

 • Een veelzijdige en compacte draadloze bluetooth speaker met Google Assistent en Chromecast built-in™ voor kwalitatief hoogwaardig geluid met ingebouwde oplaadbare batterij
 • Een rijk stereogeluidsbeeld: twee fullrange drivers met volledig bereik en twee passieve basmembranen leveren samen met de Teufel Dynamore® technologie overtuigend geluid
 • Een ingebouwde accu voor een speelduur tot 15 uur
 • Uiterst eenvoudig instelbaar via de Google Home-app (iOS/Android™)
 • Een slim bedieningspaneel met leds voor de weergave van de draadloze signaalsterkte en het laadniveau van de accu
 • Chromecast built-in biedt gebruikers de mogelijkheid om de speaker met hun smartphone te bedienen. Na een simpel tikje op de Cast-knop in een compatibele app wordt audiocontent rechtstreeks naar de MOTIV® GO VOICE gestreamd
 • Bluetooth® AAC voor het mobiele streamen van muziek, ook zonder wifi, vanuit alle apps met geluid in cd-kwaliteit
 • Gebruikers kunnen dankzij Google Assistent het afspelen eenvoudig met hun stem bedienen
 • Twee ingebouwde microfoons voor een perfecte ruimtelijke geluidweergave
 • Schuifregelaar waarmee de microfoons naar wens kunnen worden uitgeschakeld
 • Stijlvol en robuust aluminium frame, bedrijf op basis van een netadapter of de lithium-ionbatterij met hoge capaciteit, 3,5 mm ingang voor externe geluidsdragers
 • Per direct verkrijgbaar voor een prijs van 299,99 euro in de kleuren Silver White en Night Black via www.teufelaudio.nl.

Handsfree hulp

Met Google Assistent kun je op eenvoudige wijze muziek, podcasts en radio afspelen en bedienen zonder je handen te gebruiken. Desgewenst kun je via de Google Assistent ook het weerbericht, de lokale tijd of je agenda voor de dag raadplegen. Met een simpele spraakopdracht kun je allerlei zaken in huis regelen. Zo kun je Philips Hue-smartlampen inschakelen of de ideale kamertemperatuur instellen door draadloze communicatie met de slimme thermostaat Google Nest.

Krachtig geluid dankzij Teufel Dynamore® technologie

Wie de MOTIV® GO VOICE voor het eerst hoort, zal niet willen geloven dat een zo compacte speaker een dergelijk krachtig en kamervullend geluid kan produceren. Binnen de MOTIV® GO VOICE worden twee robuuste fullrange drivers ondersteund door twee passieve basmembranen. Het doorlopende aluminium frame biedt stabiliteit en bescherming tegen trillingen. En dankzij de door het in Berlijn gevestigde Teufel ontwikkelde Dynamore® technologie lijkt de MOTIV® GO VOICE zich niets aan te trekken van fysieke begrenzingen. Want ondanks zijn compacte afmetingen vult het virtueel uitgebreide stereogeluidsbeeld de hele ruimte.

Een dag lang luisterplezier

Optimaal verbonden via wifi of bluetooth en uitgerust met een krachtige accu die garant staat voor een speelduur van vijftien uur is de MOTIV® GO VOICE een betrouwbare metgezel voor de hele dag. Dat geldt zowel voor binnen als op het balkon, op het terras of in de tuin. Het volume en de muziekweergave kunnen met de knoppen aan de bovenkant worden bediend. Daar zijn ook leds te vinden die het laadniveau van de accu en de kwaliteit van het draadloze signaal aangeven.

Prijs en beschikbaarheid

De MOTIV® GO VOICE is per direct verkrijgbaar in de kleuren Silver White en Night Black voor een prijs van 299,99 euro via www.teufelaudio.nl.

Google, Android, Google Home en Chromecast built-in zijn merken van Google LLC.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Met Ziggo TV & Streaming kijk je vanaf vandaag naar HBO Max

Sony kondigt twee nieuwe koptelefoons aan: de WH-CH720N over-ear en WH-CH520 on-ear