in ,

Denon Home: Premium draadloze speakers

Ontwikkeld op basis van 110 jaar audio-ervaring – Wij introduceren: de nieuwe Home 150, Home 250 en Home 350 draadloze multiroom-speakers – Denon introduceert Denon Home, een volledig nieuwe premium draadloze all-in-one-speaker reeks met HEOS Built-in.

Door de samenvoeging van drie toonaangevende speakermodellen – Home 150, Home 250 en Home 350 – combineert het Denon Home-assortiment een modern industrieel design met geavanceerde technologieën op basis van 110 jaar audio-ervaring. Nog nooit was het zo eenvoudig om een ongeëvenaard en verbluffend multiroom-audiosysteem te installeren.

 • Home 150 – het kleine maar krachtige lid van de reeks. Ondanks het kleine formaat en de compacte afmetingen levert de Home 150 verrassend indrukwekkend geluid dankzij een tweeweg luidsprekersysteem met een 3,5-inch woofer en een 1-inch tweeter.
 • Home 250 – de pittige middelgrote speaker met een serieus vermogen. Heeft een breder klankveld dankzij schuin gepositioneerde tweeters en twee 4-inch woofers die worden aangedreven door vier eindversterkers in een stereoconfiguratie met een 5,25-inch passieve basradiator.
 • Home 350 – het ‘beest’ van deze fijne reeks. Ervaar het ultieme Denon geluid uit een enkele speaker dankzij zes eindversterkers, twee 6,5-inch woofers, twee 2-inch mid-range drivers en twee tweeters.

Jouw muziekbronnen kennen geen grenzen, dankzij de mogelijkheid om te verbinden met onder andere Spotify, Apple Music, TIDAL, TuneIn, Deezer, Napster en meer via wifi, AirPlay 2 en bluetooth. Een USB-poort en AUX-ingang van 3,5 mm op iedere speaker maakt het ook mogelijk om digitale of analoge audio rechtstreeks naar jouw Denon Home-systeem te sturen.

De toonaangevende reputatie van Denon in home audio en de toewijding aan een betrouwbare audioweergave geeft je de mogelijkheid om het allerbeste uit jouw muziekbestanden en -diensten te halen. Er wordt ondersteuning geboden voor hoge-resolutie audio, zoals ALAC-, FLAC- en WAV-bestanden tot 192 kHz/24 bit, evenals DSD 2,8 MHz en 5,6 MHz bestanden voor een waanzinnig geluid.

De veelzijdigheid van de ingebouwde HEOS-technologie biedt veel flexibiliteit. Bestaande gebruikers van apparaten met HEOS Built-in, zoals compatibele Denon of Marantz AV-receivers, soundbars of minisystemen, kunnen de Denon Home-speakers eenvoudig toevoegen aan hun huidige systeem. Twee in stereo gekoppelde Denon Home-speakers kunnen bijvoorbeeld draadloos worden verbonden met een Denon DSW-1H-subwoofer om een 2.1-systeem met indrukwekkende bas te creëren. Liefhebbers van een thuisbioscoop kunnen zelfs een paar Home-speakers als achterste surroundkanalen verbinden met de Denon DHT-S716H-soundbar en DSW-1H-subwoofer om een volwaardig 5.1-geluidssysteem te creëren.

De Denon Home reeks is klaar voor de toekomst van spraakbediening. Met een ingebouwde microfoon in elke speaker wordt via een toekomstige firmware-upgrade native ondersteuning mogelijk gemaakt voor Amazon Alexa spraakbediening. Daarnaast is spraakbediening nu al mogelijk via Siri en Google Assistant door middel van hun respectievelijk compatibele apparaten.

Het strakke design van de Denon Home-reeks bevat aan de bovenzijde een touch panel met ingebouwde benaderingssensor die oplicht wanneer je hand in de buurt komt. Beheer het volume of pauzeer het geluid. Snelkeuzetoetsen bieden met één druk op de knop toegang tot jouw favoriete muziekbronnen. Door het water- en vuilafstotende speakerdoek kun je ook genieten van een geweldig Denon-geluid in je keuken of je badkamer.

Alle Home-modellen zijn leverbaar in witte of zwarte afwerking, zodat ze naadloos in ieder interieur passen.

Denon Home Functies

 • Uitgebreid streamen – Spotify Free of Premium, Apple Music, Napster, TIDAL, TuneIn, Deezer en meer via wifi, AirPlay 2 of Bluetooth.
 • Overal draadloos geluid in huis – Groepeer andere apparaten met HEOS Built-in (AV-receiver, soundbars, minisystemen en speakers) om dezelfde of andere muziek in meerdere kamers draadloos af te spelen.
 • Hi-Res audio – Speel eenvoudig hoge-resolutie bestanden af, waaronder 192 kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC en DSD 2,8/5,6 MHz via de netwerk- of achterste USB-poort.
 • Eenvoudige installatie – Gebruik de gratis HEOS-app om moeiteloos de Denon Home-speakers te verbinden met jouw netwerk.
 • Snelkeuze toetsen – Sla jouw favoriete internetradiozenders op en speel deze af zonder je tablet of smartphone te gebruiken.
 • Spraakbediening – Werkt met Alexa, Google Assistant en Siri (extra apparaten vereist)
 • Stereo koppeling – Gebruik de HEOS-app om twee dezelfde Denon Home-speakers te groeperen tot een stereopaar.
 • Flexibele verbinding – USB-poort voor massa-opslag, ethernet en een AUX-ingang van 3,5 mm voor directe verbindingen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Xbox Series X (video)

Meer dan 8 op de 10 jongeren denken dat overheid online meeleest