in

DigiGames: Assassin’s Creed Origins, Just Dance 2018, Call of Duty WW2

Najaar… Laat de regen, vrieskou en sneeuw maar komen want wat is het weer genieten met deze en de upcomming games – Uiteraard hopen we ook snel aan de slag te kunnen met de nieuwe XBox X.

Assassin’s Creed Origins

Het verhaal van Assassin’s Creed Origins speelt zich af in 49 voor Christus in het Oude Egypte, een wereld met 3000 jaar aan geschiedenis, tijdens een doorslaggevende periode voor zowel Egypte als de mensheid. Egypte heeft zijn hoogtepunt bereikt, maar ook het begin van het einde. Het land strompelt, verdeeld door een machtsstrijd die het koninkrijk een onzekere toekomst biedt. Binnenkort houden farao’s op te bestaan, gaan Goden sterven en verandert de Egyptische manier van leven voor altijd. De nieuwe wereldorde komt eraan. Een wereld waar de broederschap van Assassins ontstaat.

In Assassin’s Creed Origins gaan spelers de immens grote en levende open wereld van het Oude Egypte verkennen op naadloze wijze, van woestijnen tot oases, van de Middellandse Zee tot de Giza tombes. In de grootste wereld die de serie ooit gekend heeft, springen ze op een kameel om de woestijn te trotseren, op een feloek om over de Nijl te varen of roepen ze de hulp in van hun adelaar Senu om zo de vele verschillende landschappen van deze wereld vanuit een heel nieuwe perspectief te bekijken.

Platforms: PC, Xbox One, PS4
Review: pu.nl

Just Dance 2018

Of je nu een jonge danser in wording bent, iemand die altijd het feest op gang brengt of een professionele danser die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, met een vernieuwd menu en Kids Modus speciaal ontworpen voor kinderen is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om te dansen. Bovendien genieten spelers op Nintendo Switch van de nieuwe exclusieve Mario-dans samen met unieke choreografieën waar je beide handen voor nodig hebt.

Just Dance 2018 kan met maximaal zes spelers gespeeld worden op Nintendo Switch door gebruik te maken van een Joy-Con controller of op andere spelcomputers door gebruik te maken van de Just Dance Controller App (welke je smartphone in een controller verandert). Dit maakt Just Dance 2018 toegankelijker dan ooit. Spelers genieten daarnaast van meer dan 300 extra liedjes die beschikbaar zijn via de Just Dance Unlimited streaming service, waar in de toekomst nog meer liedjes aan toegevoegd gaan worden. Een Just Dance Unlimited-proefperiode van drie maanden zit bij ieder exemplaar van Just Dance 2018 inbegrepen.

Platforms: Wii U, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch
Review: xgn.nl

Call of Duty WW2

Activisions Call of Duty: WWII heeft in de eerste drie dagen na de release meer dan $500 miljoen omzet opgeleverd, wat meer is dan de omzet tijdens de openingsweekenden van de populaire films Thor: Ragnarok en Wonder Woman bij elkaar, volgens schattingen van Activision.

Op de PlayStation 4 vestigde Call of Duty: WWII het record van bestverkochte digitale game, gebaseerd op de exemplaren die op de eerste dag van beschikbaarheid werden verkocht. De totale verkoop van exemplaren bij de lancering is ten opzichte van vorig jaar verdubbeld.

Het aangrijpende, persoonlijke verhaal, de boots-on-the-ground multiplayer en de gruwelijke Nazi Zombie-modus trokken spelers van over de hele wereld aan, wat resulteerde in het hoogste aantal verbonden spelers op de huidige generatie consoles en pc in de geschiedenis van Call of Duty.

Platforms: PC, Xbox One, PS4
Review: pu.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiFocus: Aantal betaalmethoden gaat snel groeien: wat betekent dit voor de retailer?

Voor het geld en het goud