in ,

DigiTip: De tado v3+, slim je huis verwarmen en een gezonder thuisklimaat in één product

De tado° Smart Radiator-thermostaat verbindt uw verwarmingssysteem met internet en bespaart tot 31% op uw energierekening. Met deze nieuwe versie is de gebruiker in controle over de kosten van verwarming en heeft de mogelijkheid om een optimaal leefklimaat in huis te creëren. Hoe werkt dat?

De Slimme Thermostaat van tado° stuurt je verwarming aan op basis van je locatie en verwarmt alleen als je thuis bent. Maar het product kan meer. Altijd al willen weten hoe de luchtkwaliteit is in huis? Dat kan met Luchtcomfort Skill. Als er bijvoorbeeld veel verkeer is dan wordt de luchtkwaliteit slechter en raadt tado° je aan om bijvoorbeeld even de ramen te sluiten. Hierdoor verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis en helpt deze functie een gezondere leefomgeving te creëren. Concreet en toepasbaar advies dus voor meer comfort binnenshuis. Ook geeft de functie tips om gezondheidsrisico’s zoals schimmel te voorkomen.

“De tado° Smart Radiator-thermostaat verbindt uw verwarmingssysteem met internet en bespaart tot 31% op uw energierekening”

Hoe gaat dat in zijn werking?

tado° geeft advies, zoals wanneer en hoe lang je de ramen open zou moeten zetten. Maar ook hoe je luchtvochtigheid kan verlagen. tado° geeft aan wanneer je bepaalde kamers moet luchten door de luchtkwaliteit binnen als buiten constant te meten. Ook wordt de aanwezigheid van mensen en lokale weersvoorspellingen in de berekening meegenomen. Wanneer er bijvoorbeeld veel pollen in de lucht zijn, dan zal tado° aangeven hoe je hier het best mee om kan gaan en je bijvoorbeeld adviseren om het raam op een ander moment te openen.

Luchtcomfort Skill

De Luchtcomfort Skill is onderdeel van een gloednieuwe app voor de V3+ productreeks. Het is een toevoeging aan een uitgebreid aanbod andere Skills, die gebruikers assisteren in het dagelijks leven, zoals Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen, Open Raam Detectie, Slimme Schema’s en Inzichtelijke Rapporten. De app is zo ontwikkeld dat gebruikers hem op maat kunnen maken door ook enkel de Skills te kunnen activeren die ze willen gebruiken. De Auto-Assist Skill is een abonnementsdienst, waarmee je je slimme huisklimaat nog verder automatiseert voor €2.99 per maand (maandelijks opzegbaar) of voor €24.99 per jaar.

V3+ Starter Kit Line-up en Add-Ons

De adviesprijs voor de V3+ Slimme Thermostaat Starterskit is €199,99. De Slimme Radiatorknop Starterskit wordt nu geleverd met één Slimme Radiatorknop en is verkrijgbaar voor €129,99. Tevens heeft tado° producten om de airco aan te sturen. tado° geeft daarom een energiebesparingsgarantie van 12 maanden, die klanten een volledige terugbetaling in het eerste jaar biedt, zonder vragen, mocht de beloofde besparing uitblijven.

Wat zit er in de verpakking?

Slimme Thermostaat, Internetbridge, USB-kabel, stekker, Ethernetkabel, bevestigingsschroeven, kleefstrips, stickers om de kabels te markeren, 3 AAA batterijen

Meer informatie is te vinden op www.tado.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nederlanders massaal op zoek naar Black Friday-deals

De feestdagen-‘gift guide’ voor je boekenverslindende familieleden