in

De feestdagen-‘gift guide’ voor je boekenverslindende familieleden

Voor ieder wat wils voor onder de boom – De feestdagen komen er weer aan en elk jaar is het weer de vraag: ‘Wat geef ik cadeau?’. Denk eens aan de veelzijdige e-reader van Rakuten Kobo.

Hiermee maak je vrijwel elk familielid blij, of hij of zij nou veel of weinig leest. Welke e-reader voor wie het meest geschikt is? Wij zetten het vast voor je op een rij.

Voor de forenzende student, de Kobo Clara HD

Niets is vervelender dan tijdens het forenzen pakken papier en boeken mee te moeten sjouwen. In plaats daarvan kun je je samenvattingen en onderzoeksartikelen ook gewoon op je e-reader laden. De Kobo Clara HD is de lichtste en meest compacte e-reader uit de Kobo-familie. Met 8GB geheugen biedt de Clara HD ruimte voor maar liefst 6.000 boeken. Scheelt een hoop gewicht en ruimte in je tas! Met de Comfort LightPro-schermverlichting kun je ook nog eens altijd en overal te lezen. Handig voor je studerende broertje die nog tot diep in de nacht zit te blokken omdat hij weer te laat is begonnen met studeren…

Kobo tipt: De edele kunst van not giving a fuck – Mark Manson. E-book € 13,99.

Voor de business babe of boss, de Kobo Forma

De spiksplinternieuwe Kobo Forma is het nieuwste en meest revolutionaire model. De Forma heeft een innovatief slank en licht ontwerp met een 8 inch scherm en kan teksten zowel staand als liggend weergeven. De behuizing is voorzien van knoppen om gemakkelijk door een boek te bladeren en in het scherm zit een flexibel kunststof laagje verwerkt waardoor het apparaat beter bestand is tegen vallen, stoten en volle tassen. Pdf’s voor je werk lezen was nog nooit zo gemakkelijk!

Kobo tipt: Nice girls don’t get the corner office. Adviezen voor vrouwen die willen groeien in hun werk – Lois P. Frankel. E-book € 9,99.

“De Kobo Forma is overigens ook zeer geschikt voor je oom die groot fan is van stripboeken omdat pdf’s niet hoeven worden uitgezoomd.”

Voor moeders, de Kobo Aura H2O

Ze heeft er niet altijd de tijd voor, maar ze doet het graag. Lezen. En als er eenmaal een moment voor is dan doet ze dat het liefst ontspannen in bad. Of in de zomer op het strand. Moeders houden niet van sjouwen, want dat doen ze dagelijks al genoeg. En niet alleen voor zichzelf, maar voor het hele gezin. Geef een moeder daarom de waterdichte, maar compacte Kobo Aura H2O, cadeau. Daar kan ze niet alleen genieten van de nieuwste Saskia Noort, maar ook op vakantie de kinderboeken voor de kleintjes op meenemen.

Kobo tipt: In de naam van de vader, de complete serie – Linda Jansma. Gratis te lezen in Kobo Plus.

Voor je oma die graag gemakkelijker leest, de Kobo Aura ONE

Je kunt niet grootster lezen dan met de Aura ONE. Deze e-reader heeft namelijk een extra groot scherm en een speciale schermverlichtingstechniek die het lezen in de avond nog comfortabeler maakt. Handig voor je oma die haar letters wat groter wil, want met de ruime keuze aan lettertypen – maar liefst 11 typen – stel je naar eigen voorkeur de lettergrootte en paginamarges in. Daarnaast is deze e-reader geheel waterdicht, dus een koffievlek hier of daar is geen enkel probleem.

Kobo tipt: Harlequin Bouquet-reeks. Gratis te lezen in Kobo Plus.

Al in het bezit van een Kobo e-reader?

Denk dan eens aan een beschermende hoes. Zo is voor de Kobo Forma een speciale cover ontwikkeld die op allerlei manieren te gebruiken is. Deze is voorzien van slimme vouwen, zodat de e-reader in allerlei posities te gebruiken is in staande of liggende modus, onder verschillende hoeken.

Voor de onverzadigbare lezer

Zoek je een cadeau voor een echte boekenfanaat? Denk dan eens aan Kobo Plus. Dit is het e-bookabonnement van Kobo en bol.com waarmee je onbeperkt e-books kan lezen voor slechts € 9,99 per maand. Je hebt daarbij keuze uit meer dan 200.000 e-books. Met een cadeaukaart geef je de ontvanger het ultieme leesplezier! Hiermee kan niet alleen worden gelezen op een Kobo e-reader, maar ook op smartphone of tablet. Met de keuze uit cadeaukaarten van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden bepaal je zelf de prijs van je cadeau.

Meer informatie: www.kobo.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip: De tado v3+, slim je huis verwarmen en een gezonder thuisklimaat in één product

Amac ziet winst na overname van iCentre bijna verdubbelen