in

Rakuten Kobo introduceert dunste, meest duurzame, meest comfortabele ereader, de Kobo Forma

Rakuten Kobo kondigt vandaag de ereader met het hoogste leescomfort aan, de Kobo Forma. Dit is Kobo’s grootste en lichtste 8-inch display-ereader met 8 GB aan opslagruimte. Dit waterdichte premium-apparaat heeft een innovatief lichtgewicht ontwerp en is gebouwd om eindeloos te lezen in zowel een staande als liggende stand.

Het perfecte alternatief voor dikke boeken! De Kobo Forma is verkrijgbaar vanaf 23 oktober voor € 279,99 en vanaf vandaag als preorder te bestellen bij bol.com.

  • Ergonomisch, ultralicht ontwerp om met één hand in staande of liggende stand te lezen
  • Knoppen voor een tastbare manier om pagina’s te bladeren
  • Nieuwe schermtechnologie verhoogt duurzaamheid en valbestendigheid

Het team van ontwerpers, wetenschappers en productontwikkelaars van Kobo had de missie om een apparaat met het meest ergonomische ontwerp te creëren dat urenlang lezen zo comfortabel mogelijk maakt. Hierbij is onderzocht wat belangrijk wordt gevonden in een ereader, waarbij de focus lag op gewicht, vorm, grootte en materiaal, om ervoor te zorgen dat de Kobo Forma perfect in de hand ligt. Het lichtgewicht formaat van Kobo Forma, met afmetingen van 160 x 177,7 x 8,5 mm en een gewicht van 197 gram, bevat knoppen om pagina’s op een tastbare manier om te slaan en gemakkelijk te bladeren. Daarnaast kan met dit model in staande of liggende stand op het 8-inch HD Carta E Ink-scherm worden gelezen en de ComfortLight Pro-schermverlichting biedt daarbij op elk moment van de dag het beste licht. Doordat de e-reader waterdicht is kan overal met gemak gelezen worden, of het nu in bed is, op het strand of in bad.

‘De Kobo Forma is de nieuwste grote stap in onze zoektocht naar het perfecte leesapparaat,’

De Kobo Forma bevat de Mobius®-technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een flexibele laag kunststof in het display. Dit zorgt ervoor dat het apparaat ultradun en extra licht is, wat het apparaat zeer duurzaam maakt voor dagelijks gebruik. Met verschillende tests is aangetoond dat de Kobo Forma bestand is tegen een val van meer dan twee meter is en daardoor nog beter bestendig is tegen volle handtassen en overbeladen rugzakken dan voorgaande ereaders.

‘Onze klanten brengen gemiddeld drie uur per dag door op onze ereaders. Tienduizenden lezen zelfs 7 tot 8 uur per dag en dat is precies waarom we blijven innoveren om onze apparaten mooi en comfortabel te maken voor de echte boekenwurmen. De Kobo Forma is de nieuwste grote stap in onze zoektocht naar het perfecte leesapparaat,’ aldus Michael Tamblyn, CEO van Rakuten Kobo.

De Kobo Forma met 8GB opslagruimte is in zwart verkrijgbaar vanaf 23 oktober voor € 279,99 en vanaf vandaag al als preorder te bestellen bij bol.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip: Sandberg Gamingstoelen

Zorginstellingen testen eerste smartphone-reiniger op ozon