in

DigiTip: Sandberg Gamingstoelen

Gadgets om uw mobiele telefoon, uw muis, uw toetsenbord, uw laptop e.d. vast te houden zijn er genoeg. Maar wat dacht u van een gadget die u vasthoudt?  Sandberg kan de perfecte Gaming-stoelen leveren waarin u zich in het middelpunt van de actie bevindt en waar u uren in kunt zitten.

De stoelen kunnen op talloze manieren worden afgesteld en bieden de perfecte steun. U kunt de positie ervan gaandeweg veranderen.Het paradepaardje, de Commander, kan zelfs helemaal plat liggen als u behoefte hebt aan een powernap en uw tegenstanders zich moeten herstellen van uw recente aanvallen.

“En het ziet er gewoon fantastisch uit om een gamingstoel van Sandberg in het midden van uw gamingplek te hebben staan”

Welzijn voor uw lichaam en kwaliteit die blijft.

De stoelen komen in twee versies. De topversie, de Commander, is volledig met PU-leder bekleed en wordt met bijbehorende kussens voor de nek en onderrug geleverd.


Commander Gaming Chair

De Sandberg Commander Gaming Chair geeft u de touwtjes in handen tijdens het gamen. De elegante racestoel is gemaakt van glanzend PU-leder en voorzien van kussens voor uw nek en rug. De stoel beschikt over verschillende opties om de racepositie en de armsteunen aan uw lichaamsbouw aan te passen. Als u even een pauze wilt inlassen kunt u de stoel neerklappen en een dutje doen! De stoel is voorzien van een stevige basis en kan 360 graden draaien. U kunt de hoogte gemakkelijk verstellen met de gasveer.

  • Perfect gaming comfort.
  • 5 Years Warranty.

Warrior Gaming Chair

De Sandberg Warrior Gaming Chair is de perfecte aanvulling op uw game-installatie. Leun achterover in de zachte racestoel, laat uw armen rusten op de gevoerde armsteunen en maak u klaar voor urenlang gameplezier. U kunt de hoek van de racestoel instellen en de hoogte aanpassen met de gasveer om uw comfort te optimaliseren. De stoel kan 360 graden draaien en is voorzien van een stevige basis. De zijkanten zijn afgewerkt met prachtig, glanzend rood PU-leder en het centrale zitgedeelte met comfortabele, zwarte stof.

  • Perfect gaming comfort.
  • 5 Years Warranty.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

HP vindt de pc opnieuw uit met leren convertible laptop

Rakuten Kobo introduceert dunste, meest duurzame, meest comfortabele ereader, de Kobo Forma