in

Draadloos muziek van computer naar speakersysteem

Sitecom lanceert met de WL-060 Sitecom Wireless Audio Transmitter de ideale oplossing om muziek van een desktop pc of notebook draadloos via luidsprekers, een koptelefoon of hi-fi set af te spelen. Doordat de WL-060 volledig plug & play is, kan de gebruiker direct aan de slag met het beluisteren van digitaal opgeslagen muziek, audio of mp3-bestanden via zijn geluidsinstallatie met cd-kwaliteit.

Bovendien heeft de compact vormgegeven WL-060 een bereik van maximaal vijftig meter zodat de Notebook niet langer in de buurt geplaatst hoeft te worden wat optimale flexibiliteit en gebruiksgemak biedt.

De Wireless Audio Transmitter is zeer eenvoudig in gebruik. Door de usb-adapter in een vrije usb-poort van de desktop pc of notebook te plaatsen en de audio transmitter op de luidsprekers, koptelefoon of hi-fi set aan te sluiten, kan in een handomdraai een draadloze verbinding worden gemaakt zonder enige ingewikkelde softwarematige installatie. De audio transmitter beschikt tevens over een hoofdtelefoon aansluiting, volumeknop en een aan/uit knop.

Dit model is vanaf nu verkrijgbaar en wordt geleverd met tien jaar garantie.

Gdium september leverbaar

James Bond telefoon