in

Kleintje Bluetooth voor zeven apparaten

Met de nieuwe Sweex Bluetooth 2.0 Class II Micro Adapter usb (BT203) is het mogelijk om tegelijkertijd een draadloze verbinding te maken tussen maximaal zeven Bluetooth apparaten en de computer. De Micro Bluetooth adapter is zo klein dat deze altijd kan blijven zitten in een vrije usb-poort van de notebook of desktop pc, zelfs tijdens transport.

Plug de Bluetooth adapter in op een desktop pc of notebook en maak gebruik van verschillende toepassingen, zoals draadloos internetten via een Bluetooth pda, met een Bluetooth mobiele telefoon digitale foto’s en video’s draadloos naar een computer uploaden, informatie tussen apparaten synchroniseren of bestanden uitwisselen. Ook voor gebruikers die hun mobiele telefoon willen voorzien van nieuwe ringtones of mp3’s is de adapter een ideale oplossing.
De Bluetooth adapter voldoet aan de Class ll standaard waardoor een verbinding tot maximaal 10 meter gemaakt kan worden. Het product maakt gebruik van de stabiele csr-chipset en voldoen aan de Bluetooth V2.0 edr-standaard maar zijn downwards compatibel met Bluetooth V1.2.

Gdium september leverbaar

James Bond telefoon