in

Dynabook voegt nieuw model met NVIDIA GeForce MX250 grafische kaart toe aan de Satellite Pro L50-G-lijn

Dynabook Europe GmbH kondigt vandaag een nieuw model aan in de Satellite PRO L50-G lijn, voorzien van een optionele NVIDIA® GeForce® MX250* grafische kaart. Dankzij de dGPU van het nieuwe model kunnen gebruikers thuis, op kantoor of onderweg profiteren van snellere en betere prestaties bij toepassingen met een hogere bandbreedte.

  • Nieuwe grafische kaart om prestaties in meerdere bedrijfstoepassingen te verbeteren
  • Aanvulling op bestaande geavanceerde functies, waaronder 10e generatie Intel® Core™ Processors, Wi-Fi 6 en SSD/HDD dual storage
  • Aanvullend 15″ model ontwikkeld om tegemoet te komen aan vraag klanten EMEA- en Benelux-markt

Met 2GB aan GDDR5-geheugen verbetert de grafische kaart de prestaties van de gebruiker, ongeacht diens locatie. Hedendaagse multitaskende medewerkers profiteren van soepele videoconference calls, media playback, fotobewerking en visuals.

Zakelijke prestatiegerichte lichtgewicht laptop

Het nieuwe model voegt zich bij de Satellite PRO L50-G lijn, die beschikbaar is sinds januari 2020. De Satellite PRO L50-G is de perfecte combinatie van kostenefficiëntie en geavanceerde technologie. Hiermee wordt bedrijven hoogwaardige prestaties, betrouwbaarheid, flexibiliteit en connectiviteit geboden.

De toepassingen die gebruikers vandaag de dag nodig hebben, vragen steeds meer van technologie

Met het oog op verbeterde prestaties en connectiviteit, zit het device al vol met geavanceerde technologie. Dankzij de 10e generatie Intel® Core™ Processors voldoet het device aan de eisen van de snelle, multitasking hedendaagse werknemer. De nieuwste Intel® Wi-Fi 6 AX200 Module-connectiviteit zorgt voor hogere snelheden, meer capaciteit en een lagere latency. Door dual storage-ondersteuning dankzij SSD- en HDD-drives, biedt het device flexibiliteit als het gaat om de prestatie- en opslagcapaciteit. De Satellite Pro L50-G biedt een uitgebreid scala aan de nieuwste connectiviteits­toepassingen, waaronder poorten voor USB Type-C en USB Type-A – zodat aan alle vereisten op het gebied van opladen, het overzetten van data en externe connecties wordt voldaan.

Het nieuwe device is ontworpen om maximale productiviteit te kunnen bieden in een kantooromgeving, onderweg of thuis. Met een 15” FHD mat beeldscherm, een dikte van slechts 19,9 millimeter en een lichtgewicht chassis van 1,85 kilo**, is het device eenvoudig mee te nemen. De snel op te laden batterij van de Satellite Pro L50-G biedt tot 9 uur gebruiksduur**, waardoor zakelijke gebruikers de hele werkdag productief kunnen zijn – ongeacht hun locatie.

“De toepassingen die gebruikers vandaag de dag nodig hebben, vragen steeds meer van technologie. Omdat onze klanten op zoek zijn naar de beste gebruikerservaring, hebben we onze Satellite Pro L50-G-lijn uitgebreid met dit nieuwe model,” zegt Damian Jaume, President van Dynabook Europe GmbH. “De komst van dit nieuwe device toont eens te meer onze toewijding aan het ontwikkelen van technologie die voldoet aan de eisen van onze klanten, en deze zelfs overtreft.”

De Satellite Pro L50-G met optionele NVIDIA® GeForce® MX250 grafische kaart is beschikbaar vanaf maart 2020. Ga voor meer informatie over de producten van dynabook naar nl.dynabook.com.

* NVIDIA® en GeForce® zijn geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation
** Afhankelijk van configuratie

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Samsung introduceert best-in-class databeveiligingschip voor mobiele apparaten

Krachtige ASUS Chromebook Flip C436 vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland