in

Razer breidt Blade 15-productlijn uit

Bekroonde Razer Blade 15 gaming-laptop nu beschikbaar met ethernet en duaal geheugen voor lagere prijzen. Limited edition Mercury White-model verandert uitstraling van gaming laptops.

Razer presenteert een nieuw instapmodel en een limited edition-versie van zijn succesvolle Razer Blade 15 gaming-laptop. Hiermee voldoet het aan de eisen van eSporters en creatieve professionals tegen lagere prijzen.

“Met de Razer Blade 15 hebben we ’s werelds kleinste 15,6-inch gaming laptop gecreëerd en een nieuw precedent gezet voor de ideale mobiele game-ervaring.”

Razer Blade 15 – Nieuw instapmodel

Het nieuwe Razer Blade 15-instapmodel biedt meer opslagruimte en connectiviteit in ’s werelds kleinste 15,6-inch gaming laptop. Het Razer Blade 15-instapmodel beschikt over een dubbele geheugenconfiguratie met een m.2 SSD en een 2,5-inch HDD. Dit zorgt voor hoge snelheden en een ruime opslagcapaciteit. Gebruikers die op zoek zijn naar nog meer opslagruimte kunnen beide geheugencomponenten upgraden.

Dit model van de Razer Blade 15 beschikt over een nieuw single-zone RGB-toetsenbord dat volledige achtergrondverlichting ondersteunt, aangedreven door Razer Chroma. De 0,78-inch dunne behuizing is voorzien van een Gigabit Ethernet-poort voor verbeterde connectiviteit en biedt ruimte voor een op maat gemaakt pijpsysteem voor warmtebeheer.

Gamers kunnen genieten van het kenmerkende Razer CNC aluminium chassis, een NVIDIA GeForce GTX 1060 Max-Q design grafische kaart, een 8e generatie Intel Core i7-8750H 6-core processor en 16 GB uitbreidbaar systeemgeheugen. Het 15,6-inch Full HD (1920 x 1080) scherm heeft dunne bezels en een refresh rate van 60 Hz. De prijs begint bij €1.699,99.

Het Razer Blade 15-instapmodel zal vanaf 10 oktober 2018 verkrijgbaar zijn in de VS, Canada en China via Razer.com en geselecteerde retailers. In november 2018 zal hij verkrijgbaar zijn in verschillende Europese en Aziatische landen via Razer.com en selecte retailers.

Razer Blade 15 – Mercury White Limited Edition

De nieuwe Mercury White limited edition van de Razer Blade 15 biedt gebruikers een visuele tegenhanger van andere gaming-laptops. Daarnaast biedt dit model dezelfde prestaties die al bij de introductie van dit model eerder dit jaar critici enthousiast maakten.

De Razer Blade 15 Mercury White Edition wordt geleverd in een matte witte afwerking met zwarte USB-poorten en een niet-verlicht, ton-sur-ton Razer-logo. De Razer Blade wordt traditioneel geleverd met een matzwarte afwerking, groene USB-poorten en een verlicht groen Razer logo.

De Razer Blade 15 heeft de markt voor gaming-laptops gedomineerd met zijn innovatieve dampkamerkoeling, RGB-verlichting achter iedere toets en een compact CNC-aluminiumchassis. Dankzij 8e generatie Intel Core i7-processors en NVIDIA GeForce GTX 1060 of 1070 Max-Q design graphics kunnen eSporters de concurrentiestrijd aangaan met ongekende gaming-prestaties.

Beperkte hoeveelheden van de Mercury White limited edition zullen in het vierde kwartaal van 2018 verkrijgbaar zijn via een exclusieve verkoop bij Razer in de VS en Canada, en bij selecte retailers in China.

Razers mede-oprichter en CEO Min-Liang Tan: “Met de Razer Blade 15 hebben we ’s werelds kleinste 15,6-inch gaming laptop gecreëerd en een nieuw precedent gezet voor de ideale mobiele game-ervaring. We hebben geluisterd naar de feedback van onze fans en we hebben hier op voortgebouwd met een nieuwe kleurvariant, Ethernet-capaciteit, meer geheugenconfiguraties en een voordeligere prijs.”

Prijs

  • Full HD 60Hz met NVIDIA GeForce GTX 1060 Max-Q design en 128 GB SSD + 1 TB HDD – €1,699.99
  • Full HD 60Hz with NVIDIA GeForce GTX 1060 Max-Q design and 256 GB SSD + 2 TB HDD – €1,879.99
  • Full HD 144 Hz met NVIDIA GeForce GTX 1060 Max-Q design en 512GB SSD – $2,199
  • Full HD 144 Hz met NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q design en 512GB SSD – $2,599

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Tile lanceert beste producten tot nog toe: langste batterijduur en nieuwe terugvindmogelijkheden

ALSO breidt zijn assortiment back-upoplossingen in de Cloud Marketplace uit met back-ups voor Office 365 in samenwerking met Dropsuite