in

ALSO breidt zijn assortiment back-upoplossingen in de Cloud Marketplace uit met back-ups voor Office 365 in samenwerking met Dropsuite

ALSO gaat een samenwerking aan met Dropsuite Limited, een toonaangevend zakelijk platform voor gegevensback-ups in de cloud.

Op deze manier kunnen de kanaalpartners van ALSO en hun eindklanten profiteren van de producten en oplossingen van Dropsuite. De oplossingen van Dropsuite op het gebied van back-up, archivering en herstel van gegevens zijn vanaf nu te vinden in de ALSO Cloud Marketplace. Hiermee kunnen Office 365-gegevens op schaal worden veiliggesteld en krijgen bedrijven nog meer grip op de veiligheid van hun gegevens.

“Dropsuite is verheugd zijn producten te kunnen aanbieden op de ALSO Cloud Marketplace,”

Voor veel Europese ondernemingen speelt de soevereiniteit van hun gegevens een grote rol. Via de lokale Europese datacentra van Dropsuite kunnen klanten hun back-ups en gearchiveerde gegevens van Office 365 lokaal opslaan, uit prestatie-, juridische of voorkeursoverwegingen. Via de oplossing van Dropsuite worden de gegevens van Exchange Online, SharePoint, OneDrive en Teams veiliggesteld, allemaal vanaf één configuratiescherm voor eenvoudig beheer.

“ALSO en Dropsuite hebben de gedeelde visie ondernemingen te beschermen tegen ongewenste voorvallen met betrekking tot gegevens, zoals phishingaanvallen, gegevensdiefstal en onopzettelijk gegevensverlies”, aldus Leo Wiegel, European Cloud Manager bij ALSO. “We kijken erg uit naar de nauwe samenwerking met Dropsuite en kunnen niet wachten onze partners de oplossingen voor gegevensback-up van Dropsuite te bieden.”

“Dropsuite is verheugd zijn producten te kunnen aanbieden op de ALSO Cloud Marketplace,” aldus Ridley Ruth, COO van Dropsuite. “We zijn erg blij dat we Europese resellers een betere manier kunnen bieden om de Office 365-gegevens van hun klanten veilig te stellen via onze uiterst betrouwbare en schaalbare oplossingen voor back-up, archivering en herstel van gegevens.”.

Dropsuite is vanaf nu verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Razer breidt Blade 15-productlijn uit

Netflix sex Digitailing

Een op vijf Nederlanders heeft minder vaak seks met partner door Netflix