in

ALSO maakt sociaal intranet en samenwerking op de werkplek eenvoudiger met Synigo

ALSO breidt de Cloud Marketplace uit met Synigo Pulse, het nieuwe generatie intranet & digitale werkplek – Met Synigo Pulse, een turnkeytoepassing voor Office 365, kunnen ALSO-resellers hun klanten helpen om de samenwerking te bevorderen met een sociaal intranet en een digitale werkomgeving die gemakkelijk toegankelijk zijn.

Synigo Pulse is een kant-en-klare, gebruikersvriendelijke oplossing die kan worden geïntegreerd in uiteenlopende zakelijke toepassingen. Met Synigo hebben medewerkers hun organisatie als het ware altijd op zak. Synigo Pulse biedt medewerkers een centraal portaal waar ze alles kunnen vinden om doeltreffend te werken: taken, agenda, kennisgevingen, toepassingen, bedrijfsnieuws en groepen.

“Via ons partnerschap met Synigo streven we ernaar dat onze klanten meer gebruik gaan maken van Office 365. Dit bevordert een snellere acceptatie en draagt bij aan een intensievere samenwerking en een toenemend gebruik van diensten. Het verheugt ons dat we waarde toevoegen aan de ALSO Cloud Marketplace met moderne oplossingen van onze partners en we zien ernaar uit om Synigo Pulse beschikbaar te stellen aan onze resellers”, zegt Thorlakur Thorgeirsson, Cloud ISV Manager bij ALSO Holding AG.

Dankzij de Marketplace van ALSO kunnen we Synigo aanbieden aan talrijke klanten in heel Europa

“Synigo is erg ingenomen met de toekomstige samenwerking met ALSO. Als een van de toonaangevende B2B ICT-marktplaatsen in Europa beschikt ALSO over een schat aan ervaring met alle zakelijke aspecten van het genereren van waarde uit clouddiensten. Dankzij de Marketplace van ALSO kunnen we Synigo aanbieden aan talrijke klanten in heel Europa”, aldus Xavier Geerdink, Sales Director bij Synigo B.V.

Synigo Pulse is nu verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Panasonic tekent contract met Copaco voor de distributie van documentscanners in de Benelux

Sennheiser lanceert cloud-oplossing voor eenvoudig beheer van audioapparaten in UC-omgevingen