in

ALSO wint 2017 Microsoft Distributor Partner of the Year Award

ALSO Holding AG heeft vandaag aangekondigd dat zij de 2017 Microsoft Distributor Partner of the Year Award heeft ontvangen.

Het bedrijf is geëerd onder een wereldwijd veld van top Microsoft-partners voor de succesvolle implementatie van innovaties en klantenoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

“We zijn verheugd deze prijs te ontvangen. Met onze ALSO Cloud Marketplace hebben we al jarenlang een lange termijn strategie nagestreefd om het transactiemodel te transformeren. Vandaag hebben we het consumptiemodel met IT als dienst omarmd. We blijven investeren in de ontwikkeling van onze eigen Marketplace technologie om een eersteklas platform voor hardware, software en cloud services en infrastructuur te bieden. Bovendien bieden wij de beste basis voor Azure,” aldus Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

“De voortreffelijke innovatie en expertise die de Microsoft-partnergemeenschap voortzet, wordt aangetoond door de prijswinnaars van dit jaar,”

De awards werden gepresenteerd in verschillende categorieën en de winnaars zijn gekozen uit een reeks van meer dan 2800 deelnemers uit 115 landen wereldwijd. ALSO werd erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten in de distributeurcategorie.

“De voortreffelijke innovatie en expertise die de Microsoft-partnergemeenschap voortzet, wordt aangetoond door de prijswinnaars van dit jaar,” zegt Ron Huddleston, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp. “Wij feliciteren ALSO Holding AG met het winnen van de 2017 Microsoft Distributor Partner of the Year award.”

De Microsoft Partner of the Year Awards erkent Microsoft-partners die in het afgelopen jaar speciale Microsoft-oplossingen hebben ontwikkeld en geleverd.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Philips 55PUS7502

Linksys voegt webinterface toe aan Velop Whole Home Wi-Fi Mesh Systeem