in

ALSO voegt contentsyndicatie van Icecat toe aan de Cloud Marketplace

ALSO gaat een samenwerkingsverband aan met Icecat, de wereldwijde leider op het gebied van syndicatie van gestandaardiseerde productinformatie.

CNu Icecat verkrijgbaar is in de ALSO Cloud Marketplace, hebben kanaalpartners toegang tot miljoenen gestandaardiseerde productgegevensbladen, waardoor ze beschikken over uitgebreide productinformatie en ondersteuning.

Open Icecat is onderdeel van de volledige Icecat-catalogus en bevat gratis productinformatie over meer dan 300 partnermerken. Veel toonaangevende e-commercebedrijven uit de hele wereld maken gebruik van de Open Icecat-catalogus, die is uitgegroeid tot wereldwijde standaard en beschikbaar is in alle belangrijke talen. Icecat biedt productinformatie over meer dan 17.000 andere merken via de volledig toegankelijke catalogus.

“Men zegt niet voor niets: ‘Geen online conversie zonder content’.

“Minder administratieve complexiteit en overhead is een belangrijk facet van de waarde van de ALSO Cloud Marketplace. Dit bereiken we door voortdurend nieuwe services en functies toe te voegen waar onze klanten om vragen. We zijn verheugd dat we in samenwerking met Icecat kunnen werken aan oplossingen voor de contentmanagementproblemen waar veel e-commercebedrijven tegenaan lopen”, zegt Thorlakur Thorgeirsson, hoofd Vertical Cloud Services bij ALSO.

“Men zegt niet voor niets: ‘Geen online conversie zonder content’. Elke webshop heeft content nodig om klanten te informeren over de producten die worden verkocht. Voor online spelers is correcte en actuele content van essentieel belang. Het kan leiden tot een hogere conversiesnelheid, minder retourzendingen en een geweldige winkelervaring. We zien ernaar uit om in samenwerking met ALSO ervoor te zorgen dat onze klanten in heel Europa deze doelen kunnen verwezenlijken”, aldus Marcel Blaas, Sales Manager bij Icecat.

Icecat is nu verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OnePlus 5T aankondiging tijdens keynote speech op 16 november

Nederlanders nu al druk met online shoppen voor feestdagen