in

ALSO Cloud Marketplace uitgebreid met verbeterde gegevensbescherming van Acronis

ALSO voegt nieuwe en verbeterde back-upmogelijkheden en extra services van Acronis toe aan de ALSO Cloud Marketplace, waardoor kanaalpartners hun klanten volledige gegevensbescherming en flexibele cloudservices kunnen bieden.

ALSO, dat al sinds 2010 een samenwerkingsverband met Acronis heeft, brengt nieuwe, verbeterde gegevensbeschermingsservices van Acronis op de markt. Deze oplossingen zorgen voor diepere en complexere integratie met als resultaat meer kwalitatieve en flexibele services dan ooit tevoren. Met de Acronis Files Cloud kunnen gebruikers op kantoor en onderweg bestanden veilig openen, synchroniseren en delen via een gebruikersvriendelijke, complete en veilig gehoste cloudoplossing. Voor bedrijven die ernaar streven de snelst mogelijke Recovery Time Objective (RTO) te bereiken via behoudende en pragmatische investeringen op het gebied van calamiteitenherstel, is er nu de Acronis Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS), die rechtstreeks te verkrijgen is via de Cloud Marketplace.

“We zijn verheugd dat we de innovatieve back-up- en cloudoplossingen van Acronis in de Cloud Marketplace hebben geïntegreerd. Met de voordelen van Acronis Files Cloud en Acronis DRaaS zullen onze wederverkopers hun inkomsten aanzienlijk zien verhogen en hun klantenbinding versterken dankzij veilige gegevensoverdracht, ongeëvenaarde gegevensbescherming en vooruitstrevende cloudoplossingen”, aldus Leo Wiegel, European Cloud Manager bij ALSO Cloud Oy.

“Acronis is trots om onderdeel uit te mogen maken van de ALSO Cloud Marketplace, die bedrijven met behoefte aan betrouwbare en beproefde cloudoplossingen op een eenvoudige wijze innovatieve oplossingen levert. Acronis Files Cloud en Acronis DRaaS zijn een uitstekende toevoeging aan het bestaande aanbod van het platform”, zegt Jan-Jaap Jager, Chief Revenue Officer bij Acronis.

De verbeterde gegevensbeschermingsservices van Acronis zijn nu beschikbaar in de ALSO Cloud Marketplace.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ARCHOS introduceert tablet en smartphone voor kinderen vanaf 79,99 euro

Jouw online veiligheid: hoe kun je actie ondernemen?