in

ALSO Nederland voegt Surface Lease toe aan het services-portfolio

ALSO Nederland biedt per 20 maart 2018 Surface Lease aan. Met Surface Lease biedt ALSO, in samenwerking met Elbuco, haar resellers de mogelijkheid om Microsoft Surface devices uit te leveren in een abonnementsvorm voor hun eindklanten.

Met de toevoeging van Surface Lease aan het services-portfolio geeft ALSO haar resellers de mogelijkheid om hun eindklanten nieuwe zakelijke oplossingen aan te bieden. Surface Lease past uitstekend binnen de ontwikkeling van Software-as-a-Service waarbij nu ook Hardware-as-a-Service los aangeboden kan worden.

“Met ALSO WaaS bieden we onze resellers de mogelijkheid om hun eindklant een gebundelde oplossing van hardware, software en diensten tegen een vast maandelijks tarief aan te bieden.”

Met Surface Lease hebben resellers een unieke manier om een extra dienst aan eindklanten te leveren. Door partner te worden kunnen zij Microsoft Surfaces naar keuze afnemen in een lease-vorm. Deze Surfaces leveren de resellers vervolgens zelfstandig uit in een abonnementsvorm aan de eindklant. Hierdoor blijft de relatie met de eindklant bestaan.

Naast Surface Lease biedt ALSO ook de mobiele IT-werkplekoplossing Workplace-as-a-Service aan via de succesvolle ALSO Cloud Marketplace. “Met ALSO WaaS bieden we onze resellers de mogelijkheid om hun eindklant een gebundelde oplossing van hardware, software en diensten tegen een vast maandelijks tarief aan te bieden. Resellers kunnen zelf diensten toevoegen zoals installatie of onderhoud en hebben de mogelijkheid tot cross- en up-sell,” aldus Harm Hellinga, Director Consumption Based Business bij ALSO Nederland.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nederland gaat massaal de uitdaging aan met “Digitale Detox week 2018”

Senioren bewuster van online risico’s, blij met nieuwe wetgeving