in

ALSO voegt NetConnect van Northbridge Secure Systems toe aan de Cloud Marketplace

ALSO breidt de Cloud Marketplace uit met NetConnect van Northbridge Secure Systems, een tool waarmee gebruikers veilig en gemakkelijk extern toegang kunnen verkrijgen tot hun virtuele of fysieke Microsoft Windows-omgeving, bestanden en gepubliceerde toepassingen. Met NetConnect kunnen gebruikers elke live omgeving omvormen tot een mobiel kantoor, zonder ingewikkelde kosten.

Bedrijfsgegevens blijven veilig binnen de bedrijfsomgeving, want NetConnect garandeert dat gegevens nooit zonder toestemming van het bedrijf worden opgeslagen op het apparaat van de eindgebruikers. Dankzij NetConnect kunnen bedrijven ook hun bestaande bestandsservers vervangen door opslag in de cloud, terwijl ze het volledige beheer houden over de toekenning van toegangs- en verwerkingsrechten met betrekking tot de bedrijfsgegevens.

“We blijven ons portfolio uitbreiden met diensten die onze klanten beter in staat stellen van de cloud gebruik te maken en een alsmaar groeiend aantal zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden. Ons jongste partnerschap met Northbridge Secure Systems illustreert uitstekend hoe bedrijven hun werknemers eenvoudig en op een veilige manier extern kunnen laten werken. We zijn blij dat we ons partnerschap bekend kunnen maken en dat NetConnect verkrijgbaar is in de ALSO Cloud Marketplace”, aldus Thorlakur Thorgeirsson, Hoofd Vertical Cloud Services bij ALSO Holding AG.

Ons partnerschap met ALSO is een spannende en belangrijke stap in ons proces van voortdurende uitbreiding op de Noord-Europese markt, vooral vanwege het bereik en de marketing van ALSO

“Ons partnerschap met ALSO is een spannende en belangrijke stap in ons proces van voortdurende uitbreiding op de Noord-Europese markt, vooral vanwege het bereik en de marketing van ALSO. We denken dat klanten in Noord-Europa en daarbuiten enorm gebaat zullen zijn bij NetConnect, de bijbehorende functies en de focus op de gebruikerservaring”, zegt Xavier Simon, General Manager bij Northbridge Secure Systems.

NetConnect is nu verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vive komt met speciale Black Friday-deal voor Europese consumenten

DigiFocus: Kwart jongeren ziet winkelstraten net zo lief verdwijnen