in

Vive komt met speciale Black Friday-deal voor Europese consumenten

Van Black Friday t/m Cyber Monday krijgen Europese consumenten een gratis Vive Audio Strap, Fallout 4 VR van Bethesda en DOOM VFR bij de aankoop van een HTC Vive-systeem

 

HTC Vive, ‘s werelds beste virtual reality (VR) platform, heeft vandaag zijn Black Friday-deal voor Europese consumenten aangekondigd. Bij de aankoop van een Vive-systeem t.w.v. 699 euro krijgen zij gedurende de actieperiode een gratis Vive Audio Strap, alsmede pre-order codes voor Fallout 4 VR van Bethesda Studios en DOOM VFR. Daarnaast krijgen ze een exemplaar van Google’s Tilt Brush en een gratis maandabonnement op Viveport, de VR-appstore van Vive.

Het gratis pakket t.w.v. meer dan 200 euro maakt het deze kerst mogelijk om goedkoper dan ooit in de wondere wereld van room-scale VR te duiken. De actie gaat van start op vrijdag 24 november en loopt af op dinsdag 28 november om 1:00u ‘s nachts. Nederlandse klanten kunnen van deze deal gebruik maken op Vive.com en via Coolblue en Alternate, zolang de voorraad strekt.

 

 

Vive Deluxe Audio Strap (adviesprijs: 119,99 euro)

De Vive Deluxe Audio Strap is bij uitstek geschikt voor omgevingen waarin zich meerdere gebruikers bevinden en beschikt over kenmerken die het dagelijks gebruik zeer comfortabel maken. Door de handige draaiknop is de maat van de Audio Strap makkelijk aan te passen aan verschillende gebruikers en makkelijk op en af te zetten. De harde buitenkant en zachte binnenkant maken van de Audio Strap een ergonomisch geheel waarin het gewicht goed verdeeld is en waardoor hij ook tijdens langere periodes comfortabel blijft aanvoelen. En, door de geïntegreerde radio hoef je nu nooit meer naar je koptelefoon te zoeken.

Fallout 4 VR (verschijnt op 12 december 2017, adviesprijs: 59,99 euro)

Fallout 4, het legendarische, postapocalyptische avontuur van Bethesda Game Studios en de winnaar van meer dan 200 “Beste…” Awards, komt eindelijk in zijn geheel naar VR. Fallout 4 VR bevat de gehele game, inclusief gloednieuwe gevechts- en bouwsystemen en geheel afgestemd op virtual reality. Met Vive’s superieure room-scale technologie komt de bekende woestenij tot leven als nooit tevoren en doordat reactievermogen en nauwkeurigheid worden gemeten met submillimeter tracking, is Fallout 4 epischer en realistischer dan ooit.

DOOM VFR (verschijnt op 1 december 2017, adviesprijs: 29,99 euro)

DOOM VFR brengt de brute en snelle gameplay waar de fans van de serie zo lyrisch over zijn naar HTC Vive. Dompel jezelf onder in de wereld van DOOM en vecht en puzzel jezelf van de eenzame hoogte van Mars tot in de diepste, donkerste krochten van de hel. Versla legers demonische vijanden terwijl je de bizarre wereld van DOOM vanuit een geheel nieuw perspectief bekijkt.

Viveport

Viveport, Vive’s appstore, doet ook mee aan de Black Friday-actie door prepaid abonnementen en titels uit de Vive Studio tegen fikse kortingen aan te bieden. De actie op Viveport loopt van woensdag 22 t/m maandag 27 november.

Deze actieperiode is het perfecte moment om lid te worden van Viveport. Met een Viveport-abonnement kun je elke maand tot wel 5 apps of games uit een speciale selectie van VR games kiezen en testen, voor slechts 7,50 euro per maand.

Bespaar met een Viveport-abonnement:

  • 3 maanden abonnement
    kies 15 apps voor slechts 14,94 euro (en bespaar 35%)
  • 6 maanden abonnement
    kies 30 apps voor slechts 22,99 euro (en bespaar 50%)
  • 12 maanden abonnement
    kies 60 apps voor slechts 33,74 euro (en bespaar 63%)

Verder gelden er kortingen tot wel 75% korting op een groot aantal VR-titels uit de Vive studio’s. Ga naar Viveport.com voor meer informatie. De winst van elk product of abonnement op Viveport wordt ook deze feestdagen weer 100 procent afgestaan aan HTC Vive-developers.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiGames: LEGO Marvel Super Heroes 2, De Sims 4, L.A. Noire

ALSO voegt NetConnect van Northbridge Secure Systems toe aan de Cloud Marketplace