in

ALSO voegt TimeClock 365 toe aan de Cloud Marketplace

ALSO gaat in samenwerking met Softsale de werknemerbeheeroplossing van TimeClock 365 als krachtige invoegtoepassing aanbieden in de Cloud Marketplace.

Met de TimeClock 365-oplossing hebben organisaties die gebruikmaken van Office 365 en Microsoft Dynamics nu een toolbox vol mogelijkheden om de tijd, prestaties, projecten en andere gegevens van hun werknemers te beheren.

Timeclock 365 maakt werknemerbeheer eenvoudig, eerlijk en efficiënt. TimeClock 365 is een flexibele en schaalbare oplossing die bestaat uit de volgende modules: Tijd en aanwezigheid, Projecten en taken, Realtime waarschuwingen en rapporten, Klantlocaties met Geo Fencing, en Routehistorie.

“Met onze uitgebreide reeks invoegtoepassingen voor Office 365 kunnen onze klanten hun diensten aanpassen, zodat ze hun eigen unieke bundels kunnen aanbieden op de markt. Het verheugt ons bekend te kunnen maken dat we samenwerken met Softsale en dat TimeClock 365 is gelanceerd en nu verkrijgbaar is in de ALSO Cloud Marketplace”, zegt Thorlakur Thorgeirsson, hoofd Vertical Cloud Services bij ALSO Holding AG.

“Timeclock 365 ziet uit naar de samenwerking met ALSO. Dankzij ALSO kan Timeclock 365 in heel Europa nieuwe markten betreden met hun technologieplatform en hun grote resellerbasis in meer dan 15 landen, te beginnen met Nederland”, aldus Tomer Chen, CEO van TimeClock 365.

Timeclock 365 is nu verkrijgbaar in de Cloud Marketplace in Nederland.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Brother Solutions Interface: een wereld van mogelijkheden

Vandaag besteld, (niet) op tijd voor Sinterklaas in huis